Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogy a fenében lehetne vidéki...

Hogy a fenében lehetne vidéki ingatlant gyorsan eladni?

Figyelt kérdés
Már minden lehető módon és helyen hirdettem, de még csak érdeklődő sem akad. Pedig annyira rossz helyen sincs és nem romhalmaz az ingatlan... Kinek mi vált be? Vagy jó tipp?

2017. máj. 11. 14:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Add olcsobban...
2017. máj. 11. 14:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó, de valósághű fényképek, nagyon jó szövegezés, a környéken hirdetetteknél valamivel alacsonyabb ár, esetleg egy részére fizetési könnyítés lehetősége, stb.

Facebook ingatlan adás-vételi csoportok, Jófogás, Ingatlan.com

Hidd el, tudom mit beszélek, másfél év alatt 2 ingatlant adtam el, egyiket EGY NAP alatt (!!!), a másikat EGY HÉT alatt és még azt sem mondhatom, hogy jó környéken voltak, Heves megyében.

Ráadásul az elsőt, az egy napost 20%-al drágábban, mint hirdettem, mert ketten is nagyon akarták és egymásra licitáltak.

Megmondod, hogy hol van?

2017. máj. 11. 14:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Linkeld be a hirdetést, hátha tudunk mondani tippeket.
2017. máj. 11. 15:49
 4/12 A kérdező kommentje:

Képek vannak ez csak természetes. És nem takargatok semmit hiszen úgy is látja aki megnézi. Tudom,hogy az árral lehet kicsit variálni, de azért ingyen nem adnám oda :D Lehetőleg másikat is vennék helyett :D

Amúgy Borsod megye, és annak is a legszebb részén. Azt is tudom,hogy ha valaki megnézi a hirdetést mi az első gondolata a megyével kapcsolatban. De talán ez az egyetlen település amire ez nem igaz :D

És már mindenhol hirdetem, face, ingatlankeresőn, jófogáson... de semmi.

2017. máj. 11. 15:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A Facebookon a Vidéken újrakezdők csoportba tedd fel!

Én is ott pattintottam el az enyémeket.

2017. máj. 11. 16:39
 6/12 A kérdező kommentje:

ott is lehet hirdetni? :)

Köszi, megnézem ;) Hátha bejön :D

2017. máj. 11. 16:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát persze, hogy lehet! Erről szól az az oldal!

Sok sikert! :)

2017. máj. 11. 16:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Említsd meg a hirdetésben hogy a településre nem igaz ami a megyéről eszébe jut az embereknek. Valamint azt hogy ha alkalmas otthoni megélhetés kialakítására, például mekkora földje van, vagy mondjuk fodrászüzletnek kialakítható és bérbe adható. Vagy falusi turizmus céljára.

Van egy örökölt ingatlanunk egy olyan faluban ahol semmi munkalehetőség nincs. Viszont otthoni megélhetési célra van nagy földje és sok gazdasági épülete. Emiatt egymást túllicitálva már kaptam olyan árajánlatot hogy majdnem odaadtam, pedig az a szülői ház és nem akarok megválni tőle. Ennyit nyom a latban hogy meg tud-e élni az ingatlanban vagy ingatlan hasznosításából aki megveszi.

2017. máj. 11. 16:49
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet ;)

Ez már az alap hirdetésemben is szerepel, hogy saját vállalkozásra is alkalmas. Szerintem itt inkább azzal van a gond, hogy aki vidékre menne nem akar ekkorra házat :D

Mert ugye sajátnak volt tervezve.... És én imádom, mindent benne. Elosztás, méretek :) De másnak lehet nem ez az álma :)

2017. máj. 11. 16:55
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

Ha megfelelően kihangsúlyozod a közbiztonságot és a lakosság kedvező összetételét, akkor hidd el, hogy lesz érdeklődő, mert mindenkinek ez a LEGFONTOSABB!

Kezdd úgy, hogy "Mélyen áron alul, a valódi értékének a feléért ..." ami általában igaz is.

Írd, hogy "családi okok, vagy külföldre költözés miatt fájó szívvel meg kell válnunk szeretett otthonunktól ...".

Mert meg fogják kérdezni, hogy miért adjátok el.

Egy elfogadható válaszra szükség lesz.

Emeld ki, ha valami gyógyfürdőhöz, üdülőcentrumhoz, tájvédelmi körzethez, pecatóhoz, strandhoz vagy vízhez van közel, arra is sokan buknak.

A nagyobb városokat, ahova lehet munkába járni ingázással, jelöld meg km-ben, vagy pl. "20 perc utazással elérhető"

Mivel úgy vettem ki, hogy nagy ház, tehát családoknak való, koncentrálj az iskolákra, középiskolákra, nyári táborokra, óvodára, bölcsődére, nyelvoktatásra, sportlétesítményekre.

Írd le a szomszédokat, a falu ellátottságát, kulturális programokat, pl. rétes fesztivál, fogathajtó verseny, lecsófőző verseny, szüreti bál, pálinka fesztivál, hurkatöltő verseny, szilveszteri bál stb.

Csinálj hangulatot, csináld meg a városi ember kedvét a környékhez és adj meg egy olyan árat, ami neked is meg a vevőknek is megfelel.

2017. máj. 11. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!