Tápiószele milyen?
Szelén kevés a fehér ember, ezért is nagyon olcsók az ingatlanok.
Nézzetek inkább Tápióságon, vagy Tápiószentmártonban.
Szívesen!
Nem, Tápióság egy 2500 fős község és csak elvétve van kisebbség és azokkal sincs semmi baj. (Talán 3 család)
(Nem tévesztendő össze Tápiósáppal, ami Sülysáp része!)
Ezt a Wiki cikket annyiban javítanám, hogy Tápióság, Bp. közigazgatási határától 35 km-re (és nem 55) fekszik, a Keleti pu-tól, ami Bp. centruma, van 50 km-re.
Tápiószentmártont meg azért írtam, mert az nagyközség, üdülőfalu és jószerivel minden van.
Ki sem kell mozdulni, helyben adott a szórakozás, nyaralás is.
Na, megjött a hozzáértő, az 5-ös személyében! :D :D :D
Marhára ismerheted a környéket, ha azt írod, hogy Tápióság települései.
Tápióságnak nincsenek települései, hanem önálló település!
Én speciel ott élek 20 éve (Budapestről költöztünk) de nincs az a pénz, amiért visszamennénk.
De bízom benne, hogy a Kérdező van annyira felnőtt ember, hogy ingatlanvásárlás esetén személyes benyomásaira hallgat, ha eljön körülnézni hozzánk.
Én mindenesetre felajánlom, hogy ahány cigányt lát Tápióságon, hétköznap munkaidőben, annyiszor adok neki ezer Ft-ot.
Elenyésző a számuk és mind dolgozik, látástól-vakulásig.
A közbiztonsággal semmi baj, sokan a mai napig úgy mennek dolgozni, hogy nem zárják a lakásukat.
Mi 2 évig nem laktunk otthon és semmi kárunk nem volt, holott egy évig a szuterén ajtajában benne fityegett az ottfelejtett kulcs.
Szóval 64%-oskám, kár volt megszólalnod!
Miért beszélsz hülyeségeket, amikor egyértelmű, hogy fogalmad nincs a dolgokról?
Tápiószelére, Tápióbicskére és Tápiószecső egyes részeire, én sem küldeném a kérdezőt, de Tápiósággal, mi bajod?
Látszik, hogy még nem is hallottál róla!
#4-es válaszodra Kérdező!
Szívesen! Örülök, hogy tudtam segíteni! :)
Mi is azért kerültünk erre a tájra, mert kis pénzből kellett megoldani a vásárlást, de egy pillanatig nem volt okunk megbánni.
Egyébként AKÁRHOVÁ fogtok költözni, a város után kell majd egy pár év, hogy otthon érezzétek magatokat a teljes életmódváltás miatt, de utána már nagyon jó lesz! :)
Köszönöm mindenkinek a kommenteket!
Jó látni, hogy azért ebben a régióban is vannak élhető helyek. :) Természetesen, ha el tudjuk adni a mostani ingatlant, akkor személyesen is körül fogunk nézni, csak tudni akartam, hogy merre érdemes. Nehogy felesleges köröket járjunk.
Kedves kerdező. Gondolom, hogy már nem alkalmas de ezt azért is írom, hogy eloszlassam a tévhiteket. Tápiószelén élek születésem óta, sőt már a dédszüleim is itt éltek. Tényleg vannak romák a városban, de amennyiben nem vagy rasszista és a dolgozó, becsületes romákkal nincsen problémád akkor nem zavarna. A közbiztonság remek, általános iskolás koromban sokszor még este 8-9 óra körül is kint játszottam az utcán a barátaimmal minden probléma nélkül. Csendes és nyugodt hely, sok a bolt és van amelyik még vasárnap este 8-ig is nyitva van. Van múzeum, művelődési ház, rengeteg park és a nepkertben is szokott néha rendezvény lenni tehát a szórakozás is megoldható. Az felső tagozatos iskola nem rég lett felújitva, az oktatás olyan, hogy ha erdekel és odafigyelsz határ a csillagos ég, ha nem akkor nem ersz vele semmit. Közepes odafigyeléssel is sikerült egy elég erős gimnáziumba jutnom. Kedvesek az emberek és egy igen kellemes közösség. Van vasútállomás és buszmegállók így ha autóval nem rendelkeztek, akkor is el tudtok jutni máshová is. Mi is sokat jártunk Pestre,Szolbokra, Nagykátára és Ceglédre is és a távolság áthidalható.
Én csak ajánlani tudom mert egy igen kedves kisváros 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!