10-12 millióból lehet lakást venni Budapesten, vagy hozzá közel?
Figyelt kérdés
Lehet-e ennyi pénzért olyan ingatlant venni a városba, vagy környékén (40perc alatt beérni keleti, nyugati, délibe)? Elsősorban lakásban gondolkodom, de ház is érdekelhet, ha az jönne ki belölle. Annyi hogy jó környéken legyen, tehát ne kelljen attól félnem kirabolnak, betörnek stb.2017. ápr. 4. 15:26
11/24 A kérdező kommentje:
Igen, akik azt mondták nemlehet meg ilyesmi tévedtek. Nem is kellett sokat keresni, és pl Érden lehet venni néhány éve épült lakást, a központba ennyi pénzért, 40-50nm-erest. És kb fél óra vonattal.
Köszönöm egyébként mindenkinek a választ.
2017. ápr. 10. 16:06
12/24 anonim válasza:
Jó, igen, Érden lehet..de te jó környéket írtál a kérdésben.. Érd nem pont erről híres.
13/24 A kérdező kommentje:
Nekem lakik Érden ismerösöm, töle tudom hogy jó hely. De persze gondolom te is Érdi vagy, elmondanád milyen manapság?
2017. ápr. 10. 17:44
14/24 anonim válasza:
Érden sok a nem napon barnult, zsúfolt, poros, éppen nem jó környék.
15/24 anonim válasza:
Ja és éppen azért olcsó, mert rossz a ház, sok benne a nem napon barnult lakó (éjjel-nappal üvöltenek, megy a hangos lakodalmas, kölykek lopnak stb.). Nézd meg, érdeklődj a környéken, ne vedd meg látatlanban. Arra is vigyázz, hogy valódi tulajdonostól vedd meg, ha becsapnak, elúszik a pénzed.
16/24 A kérdező kommentje:
Mindenképpen ingatlan irodán keresztül vásárolnék, lehet hogy plusz költség de azért jobban megbizom mondjuk egy Otthon centrumba (Bár a weblapuk OC.hu :D) mint egy sima embernek. Nekem mondjuk Érdet többen is monták hogy jó hely, nem tudtam hogy nemjó, de Biatorbágyon se olyan drága ahogy emlékszem, és ott lakik rokon, illetve a következő faluba/községbe nem tudom ma már pontosan mi Etyek, csak az már nem is Pest megye, de viszont ahhoz képest egész kötel van.
2017. ápr. 14. 20:37
17/24 anonim válasza:
Biatorbágy és Törökbálint már luxusra váltott, tele van luxus terepjárósokkal. Az egész Budától délre levő részt agyon parcellázták, nincs már zöldterület, csak lakóparkok, por, piszok, zsúfoltság. Ha nyugalmat akarsz, oda nem költözöl.
18/24 A kérdező kommentje:
Hát igazából most a nyolcadik kerület palotanegyed részén lakom, szerintem azt birnám. Köszönöm egyébként az értelmes válaszokat, sokat segitetek.:)
2017. ápr. 15. 14:42
19/24 anonim válasza:
Gondolj bele, szeretnéd a gyerekeidet olyan óvodába, iskolába járatni, ahol sok az újgazdag senki, illetve azok beképzelt, arrogáns kölykei? Van egy ismerősöm, akinek a kisfia (8 évesen) megtapasztalta, hogy bánnak ezek a kölykek a többiekkel? Kisebb, felújításra szoruló házat vettek hitelre, Suzukival jártak, nem ment anyukája egész napra szépségszalonba stb. Kiközösítették, csicskáztatták az osztály gazdagjai a kis srácot. A végén eladtak mindent és normális településre költöztek.
20/24 anonim válasza:
Budapest világváros, mindenhol fel kell rá készülni, hogy betörnek, kirabolnak, ebben nincs különbség a városrészek között.
A központban picike lakásokat lehet kapni 10-12 M-ért, ahogy haladunk kifele, egyre nagyobbakat.
A legjobban bent a központban a Tisztviselőtelepen vannak ennyiért lakások és a Práter u-i lakótelepen 30 nm-es lakások.
Azután ennyiért csak kijlebb van. Ld. ingatlan.com.
Házak Csepelen előfordulhatnak ennyiért a HÉV mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!