Ingatlanos web-oldalt keresek, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Budapesten szeretnék lakást venni. Tudnátok ajánlani jó ingatlanos web-oldalakat, ahol sok hirdetést találok?
Előre is köszi a válaszokat :)
#ingatlan #web-oldal
2017. márc. 16. 19:52
1/1 anonim válasza:
ingatlan.com, ingatlanbazar.hu, ezek országosak, és elég nívósak (az ingatlan.com a legnívósabb, illetve ez a két legnagyobb), plusz az ingatlanirodák saját weboldalai. Ott ők több mindent feltesznek, mint a fent említett oldalakra, plusz van olyan, ami csak a fiókban van, nincs kint a honlapon, ha jól tudom, bár magam is láttam ilyet. Amennyiben ingatlanossal szeretnél venni, persze. Nyilván az általános oldalakon tulajok is hirdetnek. Kedves nekem (szimpatikus) az ingatlantajolo.hu, de a mi megyénkben nem sokan használják, a jófogás szerintem iszonyúan eltolta az ingatlanos részét, nem lehet rajta normálisan keresni, bár ők állítják, hogy fejlesztették, nálunk (Hajdú-B.m.) nem az a legszínvonalasabb. Plusz vannak régiós hirdetőoldalak is, nyilván itt a pestihez én nem tudok hozzászólni, nem tudom, van-e ott ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!