Tulajdonostól szeretnék óbudán lakást vásárolni, milyen hirdetőoldalakat ajánlanátok?
Kb. semelyiket, ha te specifikusan tulajdonostol akarod venni. Ez sajnos az a helyzet, amikor nem te dontod el kitol veszed a lakast.
ingatlan.com, jofogas, kb. ennyi valasztasi lehetoseged van.
Jó esetben a tulajdonos meghirdeti a lakását.
Egyből ráröpülnek az ingatlanosok, és addig dumálják a fejét, míg megunja, és rájuk bízza.
Tudom, hirdettem már.
Én ellen tudtam állni, de sokan nem.
Mi is most adtunk el saját magunk által lakást Óbudán. Milyet keresel?
Iratkozz fel az ingatlan.com hirdetésfigyelöjére, igy emailben értesülsz,ha új ingatlan kerül fel az általad keresett kategóriában. Érdemes figyelni,mert először tulajdonosok kezdenek hirdetni,majd az ingatlanosok a hirdetésfigyelöt figyelve elkezdenek telefonálni és felkínálják szolgáltatásukat és megjelenik egy egy ingatlan 1 millával drágábban...
Szia!
Én a [link] oldalt ajánlom.
Itt nagyon sok hirdetést találsz, mert ez az oldal más magyar web-oldalakról gyüjti a hirdetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!