Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért nem kezdenek semmit a...

Miért nem kezdenek semmit a házzal barátomék?

Figyelt kérdés
Barátom dolgozik,mint a güzü,hogy összejöjjön egy ház ára.Nagyszülei után maradt fenn egy ingatlan,ami az anyja nevén van,de ő nem kezd vele semmit.Elég jó állapotban van,eladható lenne (bár a hely miatt nem biztos,hogy túl kelendő lenne).A ház közel van hozzájuk,de én nem szeretnék oda költözni soha,mert a település nem tetszik.Lényeg,hogy megbeszéltük,spórolunk házra vagy lakásra,csak azt nem értem,hogy ha ott van egy ház,ami senkinek se kell,miért nem adják el? Azért is jó lenne,mert legalább lenne még plusz pénzünk a lakás vásárláshoz,de úgy tűnik,mintha barátomat ez nem érdekelné,mert nem az ő nevén van,stb.,nem akarja felfogni,hogy ez segítség lenne nekünk,hamarabb juthatnánk egy jobb településen saját házhoz,de csak makacskodik.Nem tud értelmes magyarázatot adni,jön itt azzal,hogy régen volt olyan terve,hogy felújítja,mert sok szép emlék köti oda,de már 10 éve nem kezd vele se ő,se a szülei semmit.Én nagyon örülnék,ha lenne mit eladnunk,könnyebb lenne,de egyszerűen nem tudom megérteni,miért kell nekik az a ház,vagy hogy győzhetném meg,hogy eladják. Ez egyáltalán nem értelmes dolog sztem.Volt valaki hasonló helyzetben esetleg,ott mi volt a magyarázat?
2017. márc. 11. 12:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
21%
eléggé ugy tűnik, hogy ti nem fogtok együttmaradni. barátod anyukája meg ezt kivülről vszinűleg jól látja. És abszolute semmi közöd a barátod anyukájának a vagyonához és életmódjához. A te szüleid miért nem dobnak be a házvásárlásodba milliókat?
2017. márc. 14. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!