Téglaépitésű vagy Panelépitésű lakást érdemes venni hosszú távra?
A baneleket annak idején 40-60éves időtartamra építettük... 30-40évvel ezelőtt...
innen nem nagy matek :)
Úgy látom az előző válaszok nem sokat segíthettek! :D
Érvek nélkül könnyű dobálózni hogy ez szar az meg nem szar, mert ezt hallottam 15 éve anyutól....
Ha panelprogramos panel és 1-2 éve csinálták, vagy 1 éven belül fogják, akkor sokkal gazdaságosabb a fenntartása, mint egy téglaépítésűnek. Kicsit segítesz, hogy merre felé is nézelődsz, akkor pontosabb választ is tudok adni
Kazincbarcika
Es a csusztatott zsalusrol vélemény ?
#4 nem anyutól hallottam, hanem panel gyárban dolgoztam gépész mérnökként a 80as években. Panelprogram ide vagy oda 20-25 éven bellül el fognak kezdeni a panelek rohamosan tönkremenni szerkezetileg, házat meg gondolom senki nem ennyi időre akar venni Át folyik rajtuk a víz a vasbeton meg ezt nem szereti ám hosszútávon... a ma "leszigetelt" korszerűsített panelek szigetelése alá is befolyik a víz... tudom mert jelenleg ilyenben lakom... esőben élvezet hallgatni ahogy csorog a víz a fal és szigetelés közt...
Ráadásul így már semmi rálátás nincs az illesztésekre
Koszonom
Akkor ha nincs penzem kerteshazra es jo kornyeken nem talalok teglaepitesu hazat akkor mi a megoldas ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!