A párommal kaphatunk e valamilyen támogatást tanya vásárlásra, van e valamilyen pályázat, vissza nem téritendő támogatás amire esélyesek lehetnénk?
Tamogatast kulfoldi allampolgarkent nemigen fogsz kapni. Maganszemelytol... haaat, gondolj bele, te belemennel egy ennyire bizonytalan helyzetbe? Amikor meg te sem tudod mikorra kel el a hazatok, hogyan bizhatna benne valaki, aki meg csak nem is abban az orszagban el?
Adjatok el a hazat, es az arabol vegyetek tanyat, ha ennyire tanyan akartok elni. Oszinten szolva nem tudom mennyivel lenne jobb Magyarorszagon tanyan elni, mint a vajdasagban egy normalis hazban...
1-esnek abban igaza van, hogy ilyenbe nem fog belemenni senki. Max azt tudom elképzelni, hogy béreltek egy ingatlant arra az időre, amíg nincs vevő a házatokra. Ha kinéztek egy eladó tanyát, lehet, hogy abba belemegy a tulaj, hogy bérelhetitek, ameddig nincs meg a pénzetek (de ez elég bizonytalan).
Esetleg szocpol-ra nem vagytok jogosultak a gyerekek után? Ha jól tudom, lehet használt ingatlanra is, csak az ingatlannal kapcsolatban is mindenféle feltételek vannak.
Nem tudok róla, hogy lenne ilyen.
Valószínűleg várnotok kell mindenképpen addig, amíg el tudjátok adni a házatokat. De jobb lenne, ha felkeresnétek ezzel egy ügyvédet, vagy legalább egy ingatlanost, vagy akár egy ismerőst, aki vásárolt már Magyarországon ingatlant.
A cserébe, illetve a várakozásba viszont biztos, hogy nem fog senki sem belemenni, mint ahogy már írták, hiszen ez nagyon bizonytalan tényleg. Gondolj bele, te belemennél? Nem tudom, Vajdaságban helyileg hol van a házatok, és azon belül is jó vagy rossz környéken, de gondolom te is tudod, hogy van, hogy éveket kell várni arra, hogy valakinek mélyen áron alul el tudd adni a házadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!