Érdemes jelenleg lakást venni Pesten, ha a bérbeadás a cél?
Mivel most nagyon elszálltak a lakásárak Bp-en, szerintem most nem érdemes venni, kiadásra sem.
Inkább vidéki megyeszékhelyen (nyugaton) vagy Bp környéki nagyobb településen gondolkodnék.
Kérdező, picikét értetlen vagy. A fővárosban (és egyébként máshol is) nagy átlagban a piac határozza meg az ingatlan árakat. Tehát:
- frekventált környék, ahol sokan szeretnének albérletet kivenni - méreg drágán adják a lakásokat, mert jó üzlet és megéri (már akinek)
- rossz környék, messze van mindentől, a kutya nem akar odaköltözni - olcsó lakások, amik ránézésre megérnék, valójában viszont senki nem veszi ki vagy csak olcsón.
7-es vagyok. Érden vagy Szigetszentmiklóson pl. az ingatlanárak olcsóbbak mint Pesten, de azért elég jól ki lehet adni a lakásokat. De az is igaz amit az utolsó ír.
De arányaiban Bp-en most túl drágák a lakások.
Nekem SZombathelyen van egy lakásom ami kb 11-12 milliót ér, 80 ezerért ki lehet adni, és tolonganak az albérlők, legutóbb mikor a régi albérlők kiköltöztek kb 40-en hívtak (nem túlzok). Bp-en nem kapsz 12 millióért lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!