Az alábbiak közül hol a legolcsóbbak a lakások/házak? Szatmárnémeti, Nagyvárad, Marosvásárhely
Szatmárnémeti.
Közel van a magyar határhoz, nincsenek akkora konfliktusok a magyarok és a románok között, ráadásul elindult a fejlődés útján is.
#1 És a hasonló méretű anyaországi városokkal összehasonlítva (Nyíregy, Fehérvár, Kecskemét pl.) tudod esetleg milyen?
Illetve az ottani románság mennyire beszéli a magyart? Nyilván valamilyen szinten meg kellene tanulnom románul, de a a kezdeti időkben jól jönne azért, ha minél többet használhatnám a magyart. Azt tudom, hogy Marosvásárhelyen nagyjából semennyire nem tudnak magyarul a románok.
Kicsit régi kérdés, de válaszolok.
Hétvégén voltam Erdélyben kirándulni, pont Szatmárnémetiben főképp, de voltunk Nagyváradon is. Marosvásárhelyet nem ismerem, így arról nem tudok nyilatkozni.
A két város közül Szatmárnémeti az olcsóbb. Tudom, mert én is pont érdeklődtem a kirándulás alatt a Tiszteletesasszonyunktól (ő szervezte a kirándulást + ő onnan származik), ő azt mondta 3 millió Forint körül vannak a normális garzon lakások, a rendes méretű lakások ennél többe kerülnek.
Nagyváradon így értelemszerűen jóval drágább az árak, az mégis csak nagyobb város.
Emiatt, ha az olcsóság számít, akkor egyértelműen Szatmárnémeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!