Milyen házat vegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
kertes vagy a panel a jobb? sose tudok dönteni2017. jan. 14. 22:36
1/7 anonim válasza:
én se... a múltkor megvettem egy egész tízemeletes panelházat, de megbántam, mert veszteséges lett.
2/7 RRR válasza:
a kertesben nem hallod a lüke szomszédaid,de folyamatosan valamit kell tenni
a panelben nem kell karbantartanod,de alkalmazkodnod kell a többiekhez
3/7 anonim válasza:
Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai.Hogy jó-e,az attól függ,hogy milyen környéken van.Én kertes házat vennék.A panelt könnyű "kinőni",míg egy kertes háznál annyi melléképületet építhetsz,amennyi a telekre kifér.
4/7 anonim válasza:
Anyagilag sokkal több kiadása van a kertes háznak, nem csak a vételárban, a fenntartásában. Főleg a fűtésben télen. Viszont, van saját udvarod, ami nagyon jó, de azt is karban kell tartani (lesz-e erre időd)? A panelt nyilván könnyebb fenntartani, jóval olcsóbb, de kicsi, nincs saját udvarod és a seggedbe vannak a szomszédok. Fontos szempont, hányan laknátok benne?
5/7 anonim válasza:
én panelban nőttem fel és bár szerettem mert központi,kényelmes volt nem költöznék vissza oda felnőtt, családos emberként.
A lift zaja és a kicsi terek megőrítenének.
7/7 anonim válasza:
Nincs az a pénz amiért panelbe költöznék.
Jobb lett volna, ha a kérdésed úgy írod ki, hogy családi ház vagy társasházi tégla lakás.
Akkor komolyabban el lehetne rajta gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!