Dunakesziről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 15:11
1/13 anonim válasza:
Attól függ melyik része, a lakótelep barátságos, van a közelben iskola, óvoda, sok bolt, jó a közlekedés
2/13 A kérdező kommentje:
hát én csak a gyártelep felőli végén vagyok ismerős, ahol az a sok sorház van
2017. jan. 9. 15:15
4/13 anonim válasza:
Alig maradt zöldterülete, mindent beépítettek, a lakópark alatti dunai síkság és a part pedig a vízműveké. Vagyis gyerekekkel is marad a lakótelepi játszótér. Jó zajos és zsúfolt.
5/13 A kérdező kommentje:
hát nemtom van egy-két körbeépitett udvar, ami belül totál játszótér.
2017. jan. 9. 20:58
7/13 anonim válasza:
Vannak beljebb is lakóparkok (Göd felé), de kint a prérin, se bolt, se tömegközlekedés, autósoknak való.
8/13 A kérdező kommentje:
hát azért akik az állomáshoz közel laknak, azoknak szerintem semmi para
2017. jan. 10. 12:55
9/13 anonim válasza:
Igen ahogy már írták nagyon drága hely lett és szerintem alaptalanul. Szép és jó helység de azért mégiscsak elszálltak nagyon az árak a túlzó irányba. Ezért inkább várnék vele.
10/13 anonim válasza:
Én 4 éve lakom itt a dunai oldalon a Barátság útja környékén... ez a rész már picit tényleg zsúfolt, itt vannak a panelek, ellenben sok társasház is akad, venni és bérelni most borzasztóan drága. A bevásárlás itt nagyon egyszerű, minden a környéken van amit csak akarsz, a másik oldalról nem tudok sokat mondani, ott inkább társasházak illetve családi házak vannak, viszont zöld rész tényleg nagyon nincs. Ami előnye ennek a városnak, hogy a vonat miatt 20-25 perc alatt bent vagy a nyugatinál, mert autóval reggel fél 7- után necces kijutni a városból, és persze ez igaz hazafelé is csúcsidőben.. ellenben itt a dunai részen este baromira nyugis, nem mondanád meg hogy 45ezer fős város.. gyerekes családnak jó, aki nyüsgősebb fiatal annak nem annyira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!