Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szegediek tudnátok valami...

Szegediek tudnátok valami tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Szőregen vettünk házat, de ennek már 8 éve. Most el szeretnénk adni, mert jelenleg kb 6 millió ft svájci frank alapú tartozás van rajta. Nem szeretnénk viszont el kótyavetyélni, mert jó helyen van, csendes utcában, de elkeserítő az, hogy a 4 házzal arrébb lévő házat lassan 2 éve árulja a szomszéd, ami hasonlóan jó, és 23 millióért kezdte el hirdetni, most talán 17? millióért. Tényleg mi akkor duplán vagyunk a lében, mert a hitel miatt valóban kevesebbet ér az ingatlanunk, és Szőregen tényleg ennyire nem kelnek a házak?? A szomszédok mondják, hogy Szőregen keresik legkevésbé a házakat, ez valóban igaz??

2017. jan. 1. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

2017et írunk. Nekünk 4 ingatlanunk van, abból kettőt már 10 éve árulunk. Én már ott tartok nem akarom eladni.

Kicsit későn ébredtél erre rá nem?

2017. jan. 1. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Olyan munkakört javaslok, ami jövedelmez.
2017. jan. 1. 16:10
 3/8 A kérdező kommentje:
De tényleg Szőregen nagyon nehéz eladni ingatlant?
2017. jan. 1. 21:56
 4/8 anonim válasza:
Nemcsak ott nehéz eladni, én Domaszéken lévő házamat árultam 5 évig, ár alatt tudtam eladni.
2017. jan. 3. 17:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Pedig Domaszék egyre felkapottabb. Pont tegnap mesélte a mellettem lakó szomszéd, hogy még ott is nagyobb eséllyel el lehet adni egy ingatlant, mint Szőregen. Itt szinte lehetetlen, főleg, ha lelakott. Mellesleg a Te házad nagyon nagy volt?
2017. jan. 3. 19:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Üdv!

Lehet nem aktuális már a kérdés, de én is válaszolnék. Sajnos jól látják a problémát, nem egy közkedvelt rész Szőreg, annak ellenére, hogy szerintem egy nagyon klassz, csöndes hely. Nagymamám házát adtuk el tavaly, nagyon nagy nyűggel. Egy kockaházról volt szó, ami talán, amikor születtem 82-ben épülhetett, 8-1000nm-es telken. Jó elrendezés, a falakon semmi repedés, hibátlan parketták a szobákban. Majdnem odaköltöztünk a férjemmel, de végülis eladásra bocsájtottuk. A férjem gyönyörűen kifestette, illetőleg a kertet rendbe raktuk. A ház tulajdonképpen költözhető állapotban volt, a konyhája sem volt lepusztulva, külön wc, fürdő így azt hittük, hogy majd két kézzel kapkodnak érte. Összeget nem írok, de érdekes, hogy havonta 1 érdeklődő volt. Az volt a szerencsénk, hogy talán a 10. megvette, de nagyon nagy kínnal. Közel 5 milliót engedtünk, hogy végre megvegye, és mindez majdnem 1,5 évünkbe telt.

Mi is azt hittük, hogy ez egy közkedvelt paradicsom, nagyon sok jó ház van, ami eladó, de vevő kevés. Szőreg szerintem kiesik a perifériából, túlságosan messze van Szeged belvárosa. A másik amit el szerettem volna mesélni pont a távolsággal kapcsolatos: egy domaszéki ismerősömmel találkát beszéltünk meg, és hamarabb beért a Széchenyi térre, mint én, úgy, hogy egyszerre indultunk el. Okai: a Makai út vételen hosszú és csak 50-nel lehet menni. És akkor még a hídon is át kell menni.

Nem elkeseríteni akarlak, de sajnos nagyon sok jó házat árulnak, amit nem tudnak csak potom eladni ezek miatt.

2017. jan. 9. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:
23 millió egy kacsalábon forgó palotáért is irreális Szőregen. Egyik barátom most vett Algyőn 100 m^2 körüli családi házat 13 millióért. És Algyő tényleg felkapott hely. Vagy mondjuk ott van Baktó, ha én családi házat akarnék nagy telekkel, odaköltöznék. És ott is vannak nagyon szépek 15 körül. És nem mindegy, hogy valaki árulja a házat, vagy el is akarja adni. Ha lenne 23 millióm, Újszegedre költöznék.
2017. jan. 13. 04:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a Te hozzászólásod is:(. Remélem szerencsénk lesz és túl tudunk rajta adni.
2017. jan. 13. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!