XV. , XVI. , XVII. , XVIII. , XIX. , XX. , XXII. , XXIII. kerületeke sorba raknátok nekem?
vidékről költözök fel pestre és érdekelne, hogy ezek közül a kerületek közül melyik a legjobb...
szempontok: közlekedés, parkok, ott lakók
legjobban egy sorrendnek vagy pontszámoknak örülnék, de minden választ szívesen várok:)
köszönöm:)
16 - imadom
15 - szeretem
17 - nem rossz
18 - szornyu
Tobbit nem ismerem.
Szubjektiv velemeny, termeszetesen ;)
Én a 17-ben lakok és szeretem. 10/8,5
Sok iskola, óvoda-> gyerek, rengeteg bolt, park, az elmúlt 5 évben gyorsan fejlődik, zenélési és sportolási lehetőségek széles tárháza, tipikus kertvárosi családias környék.
Negatívumok: mindentől messze van. Az Örstől 25 perc kb. Illetve programok. Nincs olyan sok fiatal hely, így mondjuk nagyon nyugodt, csendes hely.
18.-ban, 19.-ben, 20.-ban vannak jó részek, de azok a távolabbi részei. 22.23. szerintem nagyon messze vannak. (Pedig a 18.-ból is 3/4-1 óra bejutni a belvárosba)
15,16 nagyon király környék, szép házak, parkos környezet, "kellemes" emberek és közlekedés is jó a többihez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!