Önerő nélkül lehet valahogy lakást venni?
Figyelt kérdés
Párommal jelenleg albérletben élünk, mpst várom az első babánkat. Mivel ez a lakás csak 35 nm (amerikai konyha-nappali + fél szoba), így arra gondoltunk, venni kellene egy lakást, ami nagyobb. Megoldható ez valahogy?2016. dec. 30. 15:23
1/15 anonim válasza:
Nem, önerő nélkül nem adnak hitelt. Hogyan is adnának annak sokmilliót, aki nem spórolt össze még egymillát sem soha?
2/15 anonim válasza:
Inkább bérelni lehetne. Vagy olyat venni, amit betakar a "csok" támogatás.
3/15 anonim válasza:
Felelős leendő szülők vagytok... Babát vártok, SEMMI önerőtök nincs, de saját lakást akartok HITELből. Miből fizetnétek, ha baba nélkül még önerőt sem tudtatok félretenni?
4/15 A kérdező kommentje:
Az albérlet miatt nem tudunk félretenni, meg mert most vettünk kocsit. A kérdésem egyszerű volt, nem azt kértem hogy kioktass kedves utolsó.
2016. dec. 30. 17:44
5/15 anonim válasza:
Háborogj csak! #3-nak igaza van. Probáld magadat a hitelnyujto szemével látni!
6/15 anonim válasza:
Egyik munkatársam a feleségével most vásárol kertesházat. Ingatlanfedezetük van egyik szülő lakása . Nincs egy fillér önerejük se . Két gyereket vállalnak így kapnak valamennyi csok-ot de az kis összeg használt ingatlanra. Nemsokára övék a kertesház 12 millát vesznek fel kb esetleg a csok értékével kevesebbet az 1-2 milla közötti összeg. Tehát nincs önerejük . Kipróbálták az eggyütt élést egy évig albérletben voltak 80 plusz rezsiért. A hitelt fizetik inkább albérletre egy milla majdnem elment egy év alatt. Nem tudom hogy ez segítség e.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó. :) igen, ilyen segítségre gondoltam
2016. dec. 30. 18:13
8/15 anonim válasza:
A kedves kérdezö priviben küldött válasza: "Nyald ki a büdös zsidó hitelnyújtó seggét te ökör!" Szerintem mindent megmondott magárol.
9/15 anonim válasza:
Szerintem örülj hogy egyáltalán megtűrnek terhesen albérletben. Én terhesnek gyerekesnek pl. Nem adom ki de a legtöbb bérbeadó sem. És meg lehet sértődni de saját lakás önereje nélkül hitellel gyereket? Sőt egyáltalán albérletbe gyereket? Hol volt az eszetek mikor vállaltátok? Ha meg becsúszott el lehet vetetni örökbe lehet adni. Szánalom! Jó hogy nem az utcára szülsz.
10/15 anonim válasza:
Azért kiváncsi lennék akik ilyen nagy arcal vannak tudnának e önerőt felmutatni ? Mert a mai magyar valóságban szülői segítség nélkül fiatalon nem sokan. Könnyű mást kiosztani de nem mindenki akar albérletben nyomorogni gyerekel vagy anélkül se évekig évtizedekig mint egyesek. Közben egy ház , lakás árát kifizetni albérlet gyanánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!