Valaki ismer olyan bankot, ahol BAR-OSNAK is adnak hitelt?
A "volt egy ingatlan a nevemen" szleng.
Nálad ez azt jelenti, hogy a tulajdonodban volt az ingatlan? Mert akkor arra más jogilag nem vehet fel hitelt. Kiskorúnak meg biztos, hogy nem adnak, hiszen nincs jövedelme. Láttad a papírokat? Olvastad is? Megvan a tulajdoni lap? Valami sántít itt nekem...
reménytelibbnek tűnik, hogy vétesd le magad a bár listáról. Kiskorúként nyilván nem te vetted fel a hitelt, így elég furcsa, hogy bar listára kerültél, amúgy a sztori nekem is zavaros.
De amíg bár listán vagy, biztos nem kapsz hitelt banktól.
és mi van amúgy a hitellel? Azt is tőletek követelik? Mert a bank általában nem csak annyit tesz, hogy bar listára tesz, hanem be is akarja hajtani a pénzt.
És tényleg adóstárs is lettél, nem csak a jelzálog került rá az ingatlanodra? Mert akkor akár a fizetésedből is tilthatják a pénzt.
Amúgy ha felújításra lett felvéve, akkor az nem lehet olyan nagy összeg, nem akarja/tudja apukád kifizetni? Akkor talán levesznek a bar listáról tekintettel a körülményekre (mert alapesetben csak további évek múlva kerül le az adós).
""A hitelt apám vette fel,de mivel a házra lett terhelve,ami az én és öcsém nevén volt,így adós társak lettünk mi is.Mindenről van papírom.Több ügyvéddel beszéltem már,de sajnos mind az mondta,hogy nem tudom a hitelt a nevemről levetetni".
Itt valami nagyon nem stimmel. Az, hogy a Gyámhatóság engedélyezte, hogy kiskorú tulajdonában lévő ingatlanára hitelt vegyenek fel a szülők, nem jelenti azt, hogy automatikusan adóstársak lettetek, mivel ebben az esetben csak zálogkötelezettek vagytok. A hitelért nem felelhettek, hiszen nem Ti írtátok alá a kölcsönszerződést. Keressetek egy megfelelő tudású ingatlan jogászt, mert nálatok valami nagyon össze lett kutyulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!