BP-n melyik lakótelep az amelyikben a legélhetőbb lakások vannak és közel (ebb) van a belvároshoz, nem esik ki annyira borzasztóan?
oké, mire gondolsz, melyik típusra? engem ez is érdekel..
de amit eredetileg kérdeztem, hogy vannak lakótelep pl.. kelenföld, füredi, kispest stb. stb. jó sok, és nem is ismerem mind.. na most olyat keresnék ahol a legjobb elrendezésű (panelok többnyire) lakások vannak. én laktam a füredi lakótelepen, de ott nem tetszett, hogy a konyhák minden háztípusba amiben jártam borzasztó kicsik voltak. a másik szempont, hogy a lakótelep metró megállóhoz közel legyen vagy akár ne is legyen olyan nagyon messze a centrumtól, mint pl.. kőbánya
nem tudom így mennyire érthető? :)
Őrmezői telep északi részén 68 m2(1+2fél) és 75 m2 (2+fél)lakások, mi egy 75-ösben lakunk,szerintem a panelek királya. Ingatlan.com-on találsz alaprajzot.
A 68-asnak az a hátránya, hogy a legkisebb szoba pont szembe néz a másik lakás kisszobájával, az elég belvárosi feeling...
6 lakás egy szinten lépcsőházanként, mindenki 2 lakással érintkezik oldalról, de nagyon jó a hangszigetelés (kivéve a wc-fürdő szellőzőt:)
Oldalsó szomszédokat nem hallod.
Lentről-fentről az üvöltözést áthallani de csak éppenhogy, ha te csendben vagy, de érteni nem lehet. A sima beszéd, tv stb abszolút nem hallatszik.
Szigetelt házak, 2 csöves fűtésrendszer
Metró nagyon közel van. A közbiztonság teljesen rendben van
Sajnos saroklakásból kevés van, de nekünk is sikerült venni, nem reménytelen.
A konyha miatt tetszett meg nagyon, de a szobák is tágasak (4m széles), világosak, fürdő wc sajnos a szabvány mini panel méret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!