Szeged - Makkosháza! Kerülendő helyei?
Vannak ilyenek egyáltalán?
És a Gyöngyvirág, Ortutay, Hont Ferenc, Juharfás, Gát utcák környéke milyen? Nyugis, biztonságos?
Jajj, de jó, hogy írt végre valaki! Köszönöm a válaszod! :)
Bár sajna eladták az ott kinézett lakást, szóval másfelé terelődtem azóta.
Szilléri sugárút milyen szerinted? Az alapján, hogy Felsővárosban van, viszonylag nagy reményeket fűzök hozzá. Nem veszélyes pl. éjjel a belvárosból lányként egyedül vagy max. másod-harmadmagammal együtt hazasétálni?
Szegényebb családok alatt remélem nem kisebbségiekre gondolsz, mert annak annyira nem biztos, hogy örülnék, legalábbis ha balhésak/hangosak, és sajna általában azok. ..
Google Maps szerint a belváros 20 perc. Nekem az nem sok, most egy másik városban pont a duplájára lakom az itteni belvárostól, és még az is tűrhető szerintem, csak az a kérdés, hogy biztonságos-e.
Szegeden alig van hely,ami nem biztonságos. Ezen nem agyalnék. Cigányok vannak mindenhol,a szillérin sincs kevesebb,mint máshol. Én vennék ott lakást.
De ami belváros közeli,nyugis és jó hely az alsóváros,én ott vennék szegeden belül legszívesebben lakást vagy a kálvária sgt környékén.
Köszönöm a válaszokat!
Végül a Szilléri mellett döntöttünk. Nem itt szeretném leélni az életemet, csak pár évre kell, aztán remélhetőleg tudok feljebb lépni.
Egyébként nem szalagház, és nem is azok mellett van, szóval az utcának azon a részén szerintem nem sokat fogok járni.
Alsóváros nekem is tetszett volna nagyon, de nem találtam arrafelé sok eladó lakást, vagy lehet csak ebben az árkategóriában nem volt.
Még így utolsó kérdésnek azért megkérdezném az utolsó válaszolót, hogy ő hol venne akkor lakást Szegeden, ami jobb hely? Igaz, most már nekem nem aktuális, de majd a jövőben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!