Milyen az élet szegeden?
Nézegetem a lakásokat és brutál jó belvárosi lakások vannak 15-25M közötti sávban, 60-80nm esek, van penthouse is. nagyon jó állapotúak a házak kívülról is ( googl street view ablakokból behatárolás).
MIlyen az élet szegeden? nyáron voltam ott és baromira bejött. kisebb mint pest, ez tény, de sokkal jobb állapotban vannak a házak, mint pesten és a pesti 40 nm es kecóból tudnék venni egy sokkal nagyobbat, ( más kérdés, hogy nem adnám el, hanem kiadnám ) infós vagyok adatbázis kezelő, szerintem meló is lenne ott. Megéri elgondolkodni egy költözésen?
Előre szólok, hogy munkát itt nem fogsz találni. Legalábbis jól fizetőt nem. Sokkal alacsonyabbak a fizetések, mint 'pesten.
Csak akkor éri meg ide költözni, ha meg tudod oldani, hogy mellette a fővárosban dolgozz. Akár feljársz kocsival naponta (de az 2 óra oda 2 óra vissza) vagy távmunkán, ha tudnak foglalkoztatni, az a legjobb. Fővárosi fizetés mellett Szegeden lakni leányálom.... lenne. Csak sajnos a legtöbb ember ezt nem tudja megoldani. Meg a sok utazgatásra amúgy is elmenne az a többlet pénz, amit keresnek, szóval meg sem éri, a fél életük rámegy az ingázásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!