Milyen Felso Kispesten az elet?
Emberek...változó. Azért nem az elit,nem tudom milyen igényeid vannak. Én jól szituált és barátságos emberek között élek, de vannak lepukkantabbak is. Vannak tipikus "panel prolik" és vannak igényesek is. Közbiztonság szempontjából nem tartom rossznak, de ez nem jelenti, hogy nem láttam már rossz arcokat (persze valószínűleg csak előítélkeztem) Velem atrocitás egyelőre nem történt, autólopás úgy tudom nincs sok a bp-i átlaghoz képest. Mondjuk én elzárva parkolok és éjszaka nem szoktam az utcán közlekedni.
Vásárlás szempontjából szupernek tartom. Azon a részen, ahol én lakom, majdnem minden közel van.
Összességében azt mondanám, hogy a XVI jobb, szebb de Kispest sem rossz és szerintem fejlődik sok szempontból.
Nagyon koszi a valaszt!
Masok tapasztalatait is kivancsian varom.
én a 19kerben lakom 2 hónapja egy olyan panelban amiben csak garzonok vannak ( 2 épület egymás mellett)
ebbe a házban sose vegyél lakást, pokol!! megközelítőleg szar helyen sem laktam az életben, egyéb panelt is beleértve
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..
Itt részletesen kifejti valaki a tapasztalatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!