Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapest mely kerületei a...

Budapest mely kerületei a legjobbak? Hová lenne érdemes költözni?

Figyelt kérdés
Személyes tapasztalat ?

2016. okt. 17. 20:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
13%
9, mármint pénzed nem volt rá!
2016. okt. 18. 11:36
 12/17 zgyzgy ***** válasza:
100%
XII ker. felsőbb régiói, XI ker. Sasadi út környéke, I ker. Gellért hegy, Budai Vár.
2016. okt. 19. 11:33
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
A pesti oldalon XIII, XIV, XVI. kerületek legnagyobb része, esetleg belváros. Ezek nem is olyan drágák, mint Buda. Szinte háztömbönként más a helyzet, alaposan érdeklődj egy környékről! Mennyi pénzed van rá?
2016. okt. 19. 13:54
 14/17 A legböszmébb Feri ***** válasza:
62%
Én nem tudok elélvezni Budától. Én az Ötkerben érzem magam otthon.
2016. okt. 20. 19:52
 15/17 anonim ***** válasza:
78%

Gyakorlatilag minden kerületnek vannak rossz és jó részei. A sokat emlegetett nyóckernek is a körúton belüli része illetve a Corvin nagyon jó. Vagy Kőbányát szokták még emlegetni holott pl. az Újhegy szinte teljesen cigánymentes és nagyonis jó környék.

Ezekben a kerületekben laktam: III (ide visszaköltöztünk és itt raktuk le a fenekünket a következő sok évre), VI, VIII, XI, XIII, XX, XII.

2016. nov. 4. 19:40
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Na meg a hírhedt Havanna telepet is még a sorba veszik, de az is nagyon biztonságos és jó környék lett. Viszont Pesterzsébet egyre kezd gettósodni (Corvin, Belső- és Középső-Ferencáros rehabilitáció végett idetolták a sok cigányt), de még itt is vannak jó részek.
2016. nov. 4. 19:42
 17/17 anonim válasza:
Én a XII.kerületbe lakom,de Újpestre járok suliba.Mind a ketőt ajánlom ,főleg a XII.kerületet,ha jól keresel,találsz olyan házakat amik nagyon olcsók és megérik.Mi például egy 30 milliós házban lakunk ,beépitett medence van,két emeletes ház a második emeleten pedig végig egy erkély ahol kilátunk a Dunára és a hegydombra
2018. márc. 2. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!