Szerintetek elvárható lenne, hogy anyukám átadja nekem a lakását?
Persze!
Kellő arroganciával elmagyarázhatod neki, ha nem tetszik, mehet az utcára, az sokkal tágasabb, mint a mostani lakása.
Egy szava sem lehet, örüljön, hogy felnevelhetett!
Önző vagy.
Mi az, hogy már úgyis 75 éves? Megölni nem akarod esetleg, és akkor nem kellene lakást venned egyáltalán?
Vegyen lakást neked a jövendőbeli párod, ne szerencsétlen anyádat zaklasd hogy ki akarod költöztetni az otthonából!
A szülők 95%-a amúgy nagyon ragaszkodik a saját lakásához és lakhelyéhez, ami érthető, hiszen ő dolgozott érte. Ebből a szempontból egyáltalán nem elvárható.
Saját szempontból viszont megértem az ilyen irányú vágyat, soha nem értettem, hogy miért jó a nagyszülőknek egymást kergetni a 85 négyzetméteren, három szobában, miközben a gyerekeik unokákkal együtt nyomorognak az 50 négyzetméteren... Persze ha én odajutok, hogy megöregszem, akkor nyilván én is ragaszkodni fogok a lakásomhoz.
". Elvárható lenne ez egy szülőtől, hogy ezt felajánlja?"
NEM.
Ha nyukád nagyon szereti a lakását és nem akar máshová menni, akkor mi itt a kérdés?
75 évesen már nem fog költözködni, ott mindenkit ismer és új helyen az ismerkedés nehezen megy manapság, én tuti nem kérném ilyesmire.
A kérdésedre válaszolva egyértelmű NEM.
Hitelezésben hozzáértőként még azt tudom mondani, hogy nem igaz, hogy csak "kockázatos" hitelt vehetsz fel azért, mert alacsony a jövedelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!