Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hova költözhetnénk?

Hova költözhetnénk?

Figyelt kérdés
Unokahugommal osszekoltozunk. 2 kutyank van neki egy argentin dog,nekem egy cane corso. Mindenben meg tudunk egyezni,de hogy hova koltozzunk abba nem. Ö Miskolcra akar,hogy minden kozel legyen ,vagy legalabbis miskolc kozelebe,en pedig falura koltoznek. Mi mikor "kicsik" voltunk Sajólàdon laktunk,nekem elvaltak a szuleim igy 2 hetente latogattam ugyanitt apamat. Most is legszivesebben Làdra koltoznek ,vagy azt a kornyeket korulvevo tovabbi falvakra. Az utobbi idoben felmerult Kistokaj ,ahhol viszont nagyon dragak a hazak. Ladon a kornyék a kisse aggaszto,Miskolcra pedig en nem viszek 2. ilyen kutyat.Ilyen kutyaknak nincs helye a varosi ,nyuzsgo eletben (ahogy nekem sem). Hova koltozhetnenk?
2016. aug. 22. 10:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Zűrös környékre semmiképpen nem költöznék. Ha Miskolcon megengedhetitek a kertes ingatlant, miért ne mehetnétek oda?

Mindenképpen olyan helyre menjetek, ahol hosszabb távon nem veszít az ingatlanotok az értékéből, ahonnan könnyű bejárni, szóval nektek és a kutyáknak is jó.

2016. aug. 22. 11:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Mind a ketten miota vilag a vilag falusi parasztlanyok voltunk. en 2 evet eltem Miskolcon es utalom azt a fajta nyuzsgest. Valahol a falusi es a varosi elet koze mennenk. a max. keret 10M. Tehat elosztasban 5-5 milla.

Es kertes hazat szeretnenk,terasszal. Nagy udvart szeretnenk es nem gondolom,hogy 10M-bol ez kijarna. Komben en azert nem akarok Miskolcra menni (a nyuzsges mellett) mert nagyon kozel vannak a szomszedok. nagyszuleim is ott elnek es pontosan tudjak ,hogy melyik szomszed mikor mit csinal. Pedig tavol all toluk a "leskelodes"

2016. aug. 22. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!