Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Van valakinek lakáslízinge?

Van valakinek lakáslízinge?

Figyelt kérdés

ez milyen,hogy működik?

mivel másabb mint a lakáshitel?

ugyanazon feltételeknek kell megfelelni mint a hitelnél.?

2016. júl. 25. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:
pl: [link]
2016. júl. 25. 11:16
 2/3 A kérdező kommentje:
személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.
2016. júl. 25. 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem elmondták egy bizonyos nagy magyar bankban, és eléggé kikeltem magamból. Szóval: beleteszel x összeg önerőt. Fizeted a lízinget. És mindvégig 100%-ban a bank nevén van a lakás. Amíg mindet ki nem fizeted. Ja és az önerődet át kell utalnod a banknak, és majd ők utalják az eladónak. Ugyanez számokkal: nekünk van egy mondjuk 10 millás lakásunk. Vennék egy 14 millásat. Átutalom a 40 éve a tulajdonunkban lévő, teljesen tehermentes lakás teljes árát, mondjuk, 10 milliót a banknak, ők utalják a vevőnek, a maradék négy milla megy részletre lízingbe, mondjuk 10 évre. És majd a tizedik évben, mikor Teljesen(!!!!) kicsengettem az árát (hangsúly azon van, hogy teljesen!! figyelem), akkor kerülök csak rá én a tulajdoni lapra. Addig csak és kizárólag a bank van rajta.

Vettünk már lakást hitelre. Ott a következőképp van: rákerül a nevem a tulajdoni lapra, azonnal! valamint rákerül a bank is, most nem jut eszembe hogy minek hívják azt a titulust, ahogy ilyenkor a bankot odaírják. De én is ott vagyok! És nem adom oda az önerőmet a p*-ba a banknak! És mikor kifizettem a hitelt, a bankot onnan törlik, én meg ott maradok.

Gondolom vetted, hogy szerintem NE csináld!

2016. júl. 29. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!