Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapest, Tisztviselő telep...

Budapest, Tisztviselő telep környéke mennyire számít gázosnak?

Figyelt kérdés

#környék #bp.tisztiveslőtelep
2016. júl. 17. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Semennyire, a VIII. ker. legjobb része.
2016. júl. 18. 00:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
azt hittem a legjobb része az ami a múzeum körűt 8.kerületi oldala.. a túloldal meg ugye már 5ker
2016. júl. 18. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A környéke nagyon rossz.

Maga a Tisztviselőtelep kis oázis a gettó közepén.

2016. júl. 18. 11:29
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

#2 Mocskos utcák, lepusztult épületek (bár a VIII. ker belsejéhez képest még így is sokkal jobb a helyzet), ez számomra nem azt mutatja, hogy milyen szuper környék lenne a Palotanegyed.

Evvel szemben a kerületi délkeleti része igazi elit, jó pár luxusházzal, és a társasházak sem lerobbant körfolyosós gagyik...

Kisebbség meg csövesek is inkább a Palotanegyedben fordulnak elő a kettő közül, pláne, hogy utóbbi magában foglalja a Blahát és a Kálvint.

2016. júl. 18. 11:31
 5/5 zolo ***** válasza:
100%
Én pár évet laktam a Rezső Tér közelében. A 8. kerületről nem az jut eszünkbe, mint amilyen ez a környék. Szerettem ott lakni. Lényegében egy csendes /Fradi meccseket leszámítva/ nyugodt, zöldövezeti rész a belváros ellenére is. A közlekedés nagyon jó a 3-as metrónak és 1-es, 24-es villamosnak köszönhetően.
2016. júl. 22. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!