Szeretnék venni egy garázst hitelre. Hogyan tehetem meg ezt?
Figyelt kérdés
Van egy kiszemelt garázs amit bérlek és szeretném megvenni mert eladó. A környéken az összes garázs 500000ft-ot ér se több se kevesebb több mint 100 van. Nincs más fedezetem csak a garázs de ráérnék gyűjteni is. Milyen önerővel melyik banknál mennyiért mekkora törlesztővel tudnám megvenni?2016. jún. 29. 19:11
1/2 anonim válasza:
Félmilliós garázsra nem érdemes jelzáloghitelt felvenni, nem is adnak ilyen kis értékű ingatlanra. Személyi hitelt tudsz felvenni, vagy ha van lakásod, arra szabad felhasználású jelzáloghitelt esetleg.
Félmillió forintnál vagy az alatt viszont a jelzáloghitel a sok papírmunka és a magas kezdeti költségek miatt meggondolandó. Egyszerűbb, ha felveszel egy sima személyi kölcsönt, ahhoz nem kell semmilyen önerő, elég, ha van határozatlan idejű szerződéssel munkaviszonyod és valamilyen rendesebb fizetésed.
2/2 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom megvenni. Jövedelmem van szerződésem 1 éves de alacsony jövedelem. És havi 5000ft-ot tudnék rá szánni. Ennyiért kapom bérbe. De saját jó lenne.
2016. jún. 29. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!