XVII. kerületben milyen lakni? Érdemes odaköltözni, vagy megbánjuk?
A Csabagyöngye utca környékén keresgélünk, jó az a környék?
Nagyon tetszik a kisvárosi hangulata, az aranyos kis utcák. Ugyanakkor tudom, hogy van olyan része pl. a XX. kerületnek is, ahol a szép kis utcákban valójában pocsék a közbiztonság, gyakoriak a lopások, betörések.
Emellett ugye ezer más tényező befolyásolhatja, mitől jó valahol lakni.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Ja igen: bölcsi, ovi és iskola is érdekelne, milyenek a körzetben? Ismeri valaki őket?
A játszóterek jók? Sok a környéken a gyerek?
Nem annyira vészes a közlekedés sem busszal sem autóval.
A közbiztonság szerintem jó, általában ebben a kerületben családok élnek így "zaj" sincs nagyon. Sok játszótér van és sok kisbolt rengeteg a gyerek és tömérdek az iskola/óvoda is. Iskolaidőben pl.: az elágon (A Ferihegyi út és Pesti út kereszteződésénél) szinte csak gyerekeket látni. A kerület részei folyamatosan fejlődnek mind a panelek, parkok, játszóterek, iskolák (az elmúlt két évben hármat is felújítottak). Én ajánlom, nyugis környék van sportolási, zenélési lehetőség is azonban nagyon családias így gyerek nélkül unalmas lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!