Budapest, Vas utca (VIII. kerület) és környéke milyen? Veszélyesnek számít még?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 5. 23:47
1/12 anonim válasza:
Hát necces, de javul. Barátnőmet 2 éve ott rabolták ki éjszaka. A Rákóczihoz közel eső része, a Színmű mellett szerintem nagyjából okés, bár ha van lehetőséged rá én azért más felé is nézelődnék.
2/12 A kérdező kommentje:
Ajjaj... A Bródy Sándor fele eso vegeben van a lakas, az utolso harmadaban az utcanak. Raadasul en is lany vagyok. Ezek szerint eleg necces... Magaert a lakasert fajna a szivem.
2016. ápr. 6. 01:16
3/12 anonim válasza:
Te tudod, hogy mennyire számít a biztonságérzet, nyilván anno őt már 3 utcával előre kiszúrta és követte a tettes, szóval ez nem feltétlenül a Vas utca hibája. A környező utcák között van sok egész normális is, csak az a baj, hogy a körúton kívüli részek meg nagyon gettók és az az 500m távolság senkit se fog megállítani. 5-10 éven belül szerintem jó környék lesz, most még másfelé is nézelődnék.
4/12 anonim válasza:
Nemrég láttam a körúton,rákoczi magasságában egy kapucnis bement egy sarki boltba,valamít lophatott, mert a kezében tartotta átsietett a körúton ment befele a kis utcácskába,biztonsági a bolt elött ordítozott.mondom ilyen még van?még mindig lepratanya?az bizony!ritkán járok arra,utálom nagyon.
5/12 anonim válasza:
Full biztonságos.hozzád költözök ha kell
6/12 A kérdező kommentje:
Utobbi valasz mindent elmond... :D
Es ha meg latjatok esetleg... Corvin negyed, Pont a Corvin Plaza mellet? Milyen?
2016. ápr. 8. 16:11
7/12 anonim válasza:
szia, az eredeti ingatlant belinkelnéd ha nem vetted meg? :) köszi!
8/12 A kérdező kommentje:
Elkelt masnak mar... Mi vegul a VI.-ban vettunk :)
2016. máj. 24. 09:28
9/12 anonim válasza:
köszi! és a VI-ban sikerült 20M vagy az alatt megúszni? a VI-ik nekem is lehetséges célok között van, csak mostanában sokat hallani róla, hogy menekülnek az emberek, mert buli buli buli és élhetetlenné tetté, de sztem ez csak utcákra korlátozódik
10/12 A kérdező kommentje:
Nem sajnos... Sőt.... De az még a Vas utcán sem lett volna meg. 32 körül jöttünk ki... De nem bántam meg. Utcákra korlátozódik szerintem, de jól meg kell nézni az adott utcát éjjel és nappal is. :) Az opera mögötti kisebb utcák talán csendesebbek. :)
2016. máj. 28. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!