Milyen Vácon az élet?
Fontolgatom, hogy odaköltözzek, érdekelnének az ott élők tapasztalatai, főleg Alsóváros érdekelne.
Milyen a közbiztonság (mondjuk Kőbányához képest)? Tömegközlekedés? Szórakozási lehetőség? Milyen internet szolgáltatók vannak? Vonattal tényleg 30 perc alatt be lehet érni a nyugatiba BP-n? Jöhet bármilyen tapasztalat!:)
Én a másik parton lakom, de sokszor átjárok Vácra.
Nagyon szép a belvárosa, a Dunapartja is, a komp átjár Tahitótfaluba és busz csatlakozása van. A városban sok a kisbolt, nem jellemző a nagy plázák építése, de minden beszerezhető. Mivel turizmusa jelentős, vannak szórakozóhelyek is. Jó a Volánbusz közlekedése, a zónázó vonatok a Nyugatitól Váci meg sem állnak, félóra alatt az új állomáson vannak. És szép a környezete is, közel van a Börzsöny.
Nem hiszed el, hogy félóra? Nézd meg, annyi. Modern vonatok járnak, majdnem új a pálya és teljesen modern a váci állomás is.
"Nézd meg, annyi. "
Jó, láttam én ezeket, csak sokszor a gyakorlatban picit másként működnek a dolgok. :)
Invitel internet szolgáltatórol Vácon van valakinek tapasztalata?
Az akkor készült,amikor épült a vasútállomás. De tényleg jó hely, nincs tele nem napon barnultakkal.
Az invitel net korrekt. Alsóváros elég lepra hely, elsősorban az épületek meg a környezet miatt, de sok az elmeroggyant is a társasházakban. Mondjuk Kőbánya után semmi extra.
A mávot gondolom ismered, nagy ellenfele az időjárás. A zónázók elég zsúfoltak, sokszor nincs ülőhely. Nagy átlagban nincs vele probléma, de néha nagyon megszivatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!