Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » VII. kerület Baross utcában...

VII. kerület Baross utcában milyen a közbiztonság?

Figyelt kérdés

2016. febr. 24. 18:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen, ez a Kálvária tér felőli vége. Egy ugyanekkora lakás a (szintén 8. kerületi) Corvin-negyedben minimum +8 millió. Sokatmondó.
2016. febr. 24. 19:53
 12/18 anonim ***** válasza:

Azért a berendezés árulkodó!

Én biztos nem venném meg.

Egyáltalán nem olcsó, pláne nem gyanúsan! Azon a környéken, még ha irányárral számolunk és azt feltételezzük, hogy mondjuk a 400 000-et elengedi a vevő, akkor kb. 190 000 Ft/nm-es árról beszélünk! És akkor a járulékos költségeket nem is számoltam!

A ház lepukkant, a környék pocsék, a háromból csak egy szoba külön bejáratú. A lakás ahhoz nagy, hogy egy bérlő kivegye magának, több diák meg az egybe nyíló szobák miatt nehezen venné ki. Nem tudnád annyiért kiadni, hogy az nyereséget termeljen. ( Pláne, hogy 25- 30 000 a rezsi, de trükkösen külön említi a 17 000-es közös költséget, vagyis a tényleges rezsi 50 000 Ft.)

A leírás szép -de ha csak annyira "kulturált" a ház, mint amennyire "3 különnyílószoba" van a lakásban, akkor ott gáz van.

Ennyi pénzből inkább vennék két garzont, vagy másfél szobást.

2016. febr. 24. 20:03
 13/18 A kérdező kommentje:

Ma egy garzon 12-16 millió forint nem tudnék kettő garzont venni ennyi pénzből.

Egy másfél szobás meg 14-17-ig. Még egy másfél szobás 35 nm es panel is olyan 11 millió körül mozog.

2016. febr. 24. 21:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Azok irányárak, általában 10-15%-ot engednek legalább. Egy panel milliószor jobb ennél a tégla építésű romhalmaznál.
2016. febr. 24. 21:10
 15/18 anonim ***** válasza:

"Ma egy garzon 12-16 millió forint nem tudnék kettő garzont venni ennyi pénzből. "

Kérdés hogy hol, és milyen állapotban!

Azért van kínálat:

[link]

[link]

De ha egy garzont veszel, és a maradék pénzt másra költöd, akkor is jobban jársz!

Persze, azt csinálsz amit akarsz - a te pénzed.

Én csal a véleményem mondtam el.

2016. febr. 24. 21:15
 16/18 A kérdező kommentje:
Ezeknek a garzonoknak a nagy része önkormányzati lakás bérleti joga.Tehát te nem egy lakásnak a tulajdonosa leszel,hanem a bérleti jogot vásárolod meg,a többi meg borzalmas helyen és állapotban van.
2016. febr. 24. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Tesvírem!

A színeket, meg a burkolatokat elnézve színes bőrű a tulaj is!

2016. febr. 24. 22:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Mind élésre, mind befektetésre kiváló az utca, a rémhírekkel ellentétben. Más kérdés, hogy én ezt a lakást nem venném meg.
2016. febr. 25. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!