VII. kerület Baross utcában milyen a közbiztonság?
Azért a berendezés árulkodó!
Én biztos nem venném meg.
Egyáltalán nem olcsó, pláne nem gyanúsan! Azon a környéken, még ha irányárral számolunk és azt feltételezzük, hogy mondjuk a 400 000-et elengedi a vevő, akkor kb. 190 000 Ft/nm-es árról beszélünk! És akkor a járulékos költségeket nem is számoltam!
A ház lepukkant, a környék pocsék, a háromból csak egy szoba külön bejáratú. A lakás ahhoz nagy, hogy egy bérlő kivegye magának, több diák meg az egybe nyíló szobák miatt nehezen venné ki. Nem tudnád annyiért kiadni, hogy az nyereséget termeljen. ( Pláne, hogy 25- 30 000 a rezsi, de trükkösen külön említi a 17 000-es közös költséget, vagyis a tényleges rezsi 50 000 Ft.)
A leírás szép -de ha csak annyira "kulturált" a ház, mint amennyire "3 különnyílószoba" van a lakásban, akkor ott gáz van.
Ennyi pénzből inkább vennék két garzont, vagy másfél szobást.
Ma egy garzon 12-16 millió forint nem tudnék kettő garzont venni ennyi pénzből.
Egy másfél szobás meg 14-17-ig. Még egy másfél szobás 35 nm es panel is olyan 11 millió körül mozog.
"Ma egy garzon 12-16 millió forint nem tudnék kettő garzont venni ennyi pénzből. "
Kérdés hogy hol, és milyen állapotban!
Azért van kínálat:
De ha egy garzont veszel, és a maradék pénzt másra költöd, akkor is jobban jársz!
Persze, azt csinálsz amit akarsz - a te pénzed.
Én csal a véleményem mondtam el.
Tesvírem!
A színeket, meg a burkolatokat elnézve színes bőrű a tulaj is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!