Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Értékbecslőre lehet e hatni?

Értékbecslőre lehet e hatni?

Figyelt kérdés
Bárhogy, hogy felbecsülje a házat,annyira amennyire kéne nekünk...? Nem irreális ár persze és nem fenyegetésre gondoltam :D
2016. febr. 4. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Persze, hogy lehet, amióta a főníciaiak feltalálták a.....
2016. febr. 4. 21:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Hmmm
2016. febr. 4. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Próbálkozhatsz a megvesztegetéssel, több lehetőség is van. Vagy visszautasit egyszerűen, vagy visszautasít és jelent a banknak, és akkor keresztet vethetsz a hitelre, de úgy, hogy mindent frankón befogadnak és a végső döntésnél indoklás nélkül elutasítják, így elmegy két hónapod és a pénzed. Vagy elfogadja, de ugyanannyira értékeli, nem tudsz tenni semmit ellene. Vagy elfogadja és felértékeli, de ennek a legkisebb az esélye, ugyanis nem kockáztatja meg, hogy ellenőr vagy és bukja az adott banktól az összes megrendelést. Meg hiába értékeli fel, a bank ilyen-olyan okok miatt még akkor is lejjebb viheti a hitelösszeget. Ha meg gyanús a banknak az ertkeles, akkor kérnek másik szakvéleményt. Hidd el nem éri meg bepróbálkozni.
2016. febr. 5. 09:58
 4/5 anonim ***** válasza:
41%
Hát igen. Nem véletlen, hogy az egyik kommentelő 65%-os, a másik meg 87. A gondolkodni tudás igen nagy erény!
2016. febr. 5. 15:41
 5/5 xswerdy ***** válasza:
46%

Ha törvényes megoldásokra gondolsz, akkor megemlítheted valahogy ügyesen, hogy mit gondolsz reálisnak. Meg ha alapvetően rendet raksz, az jobb benyomást kelt. A profi szakértőt ez persze nem befolyásolja olyan mértékben, mint a vevőt, aki beleszeret a lakásba, de ártani nem árt.

Nekem 2 értékbecslésem volt 1 év különbséggel, szerintem az egyik jelentősen felül, a másik alul értékelt. Az alulértékelésnél próbáltam reklamálni, nem fogadta el a bank.

2016. febr. 7. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!