1/8 anonim válasza:
Én nem tenném.
Ha már BP,akkor közelebb a belvároshoz. Vagy inkább egy olyan BP környéki város/falu ahonnan egyszerűbb bejutni a városba.
2/8 A kérdező kommentje:
közelebb a belvároshoz? jó lenne de ott 30m alatt nem nagyon kapni normális kertes házat. olyat amire nem kell legalább még 10-et költeni... Amúgy csak a közlekedés miatt nem mennél?
2016. febr. 4. 13:52
3/8 anonim válasza:
A Dunakanyari településeken (kicsit távolabb) vannak olcsóbban házak. Váci oldalon vasút is van.
4/8 Stef87HUN válasza:
igazából ezeket a kérdéseket kellene megvizsgálnod...
Van-e auto? ha nincs: BKV járatok mennyire vannak közel és merre mennek.
Munkahelyedre/ha van gyerek iskolába/ mennyi idő alatt ér(sz) be?!
Magára az ingatlanra (bárhol is veszed) vmennyit költened kell, h át alakítsd a magad kényelmére ;) :D
5/8 Benik Erika válasza:
Szia, én laktam ott régebben az Eszperantó utcában és szerettem. Ha van kocsid, szerintem nem gáz. (nekem nem volt) Annyira van messze mindentől, mint bármelyik más kertvárosi peremkerület. Vannak nagyon jó közlekedésű részei is. Véleményem szerint százszor jobb hely, mint a VII. vagy VIII. kerület betondzsungele, amihez minden pláza közel van.Igaza van Stef87HUN-nak! Át kell gondolnod, mi a fontos számotokra.
6/8 anonim válasza:
Én itt lakom 12 éve. A köznyelvben rákosborzasztónak csúfolják, de még tömegközlekedve is közelebb van a belvároshoz, mint Pesterzsébet vagy Lőrinc nagy része. Itt is vannak jobb részek és kieső utcák. Vonattal 20 perc alatt a Keletiben vagy. Szerintem szerethető környék.
7/8 anonim válasza:
Én ott nőttem fel, nagyon szerettem, sokat mászkáltunk a többi gyerekkel a természetben. Tömegközlekedésileg tényleg nem a legjobb, tőlünk az Örs kb fél óra busszal. Ennek ellenére visszaköltöznék oda.
8/8 anonim válasza:
Rákoscsaba és Rákoskeresztúr annyira van az Örs buszvégállomásig, mint Szentendre Volánbusszal Újpest-Városkaputól. Városon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!