Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapest III. kerületben...

Budapest III. kerületben található 650 nm-es telken rajta 26nm-es kis tégla építésű, szép állapotú nyaraló megér 10 millió forintot?

Figyelt kérdés

Nem vagyok Budapesti viszont érdeklődnék,hogy megér e egyáltalán ilyen kis nyaraló ennyi pénzt ? Sokért árulják ? Szobák száma: 1 szobás Állapot: Jó állapotú Fűtés típusa: elektromos Szintek száma: 1 Lift: Nincs Ingatlan típusa: tégla Kilátás: utcai Erkély: Nincs Bútorozott-e: nem, Parkolás: Utcán Méret: 26 m²

Megér 10 millát ? Linket nem küldenék mert nem reklámozok egy ingatlan irodát !

2016. jan. 19. 16:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én vidéki vagyok a panelvilágban szerintem nagyon rosszul érezném magamat ,hogy ha érdekelne az épület és aki ismeri is I és V kerületbe mennyi idő a beérés ? Gyalog illetve busszal ? Voltam már Budapesten sokszor ott is dolgozta régen ,de azért annyira nem ismertem meg a III.kerületet.
2016. jan. 20. 14:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Békámegyerről nagyon gyorsan be lehet érni HÉV-vel a Batthyányi térrre (I. kerület), onnan a 2-es metróval lehet menni a Kossuth térre, Deák térre is, az V., kerület. Buszok: 34 és 134, ezek az Árpád-hídig mennek. 34-es átmegy a 3-as metróhoz, a Váci úthoz.
2016. jan. 20. 19:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Az Ezüsthegy alatt, a völgyben vannak a panelházak és az Ófalu is, kis családi házakkal.
2016. jan. 20. 19:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért tisztázzunk pár dolgot:

- bár úgy néz ki, ez nem nyaraló (látványosan kivakarták a szerszámos kamrát)

- gyümölcsös a besorolása, az épület gondolom gazdasági épületként van feltüntetve, szóval nem lakóépület, még ha szigetelt is (eleve nincs víz, wc, mosdó, konyhai berendezések), csak két üres helyiség

- innen bejutni a belvárosba tömegközlekedéssel legalább 40-50 perc

- ilyen ingatlannal akkor jársz jól, ha belátható időn belül átsorolják lakóövezetbe

- szerintem állandó lakhatásra alkalmatlan

2016. jan. 20. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!