Ez most hogy van? Komoly?
Nézegetek néhány családi házat, csak úgy a mihez tartás végett, erősen elméleti jelleggel.
Ha lenne 3 gyerekem, plusz én, plusz az asszony, akkor ugye jó lenne egy minimum 3 szobás lakás, 100-120 négyzetméteres.
Nézegettem őket az Agglomerációban, tehát Gödön, Fóton, Vácon, és valami elmebeteg árak vannak.
Ötvenhárommillió, harmincmillió, negyvenmillió...jóságos aty úr isten..!! Ki az aki ma Magyarországon meg tud venni ennyiért egy házat? Az ingatlanosokra/tulajokra nem penészedik rá a lakás? Tényleg el lehet adni a mai Magyarországon egy 3 szobás kertes házat ennyiért?
Persze, akkora ház jó helyen sok pénzbe kerül, igen. Főleg, ha szép és jó.
Amikor jóval olcsóbb helyen néztem jóval kisebb házat, egy régi volt 20 millió, felújítani még elég sok millió... S ez egy apró falu Fejérben... 10 millióért sokszor majdnem romhalmazok voltak. S ez, ugye, jóval olcsóbb hely, mint Budapest környéke.
Egy szolid fizetés mellett elképesztőek az ingatlanárak, főleg jó fekvésű helyeken, igen.
Plusz van, aki irreális áron hirdeti meg az ingatlanát. De egy igényesen megépített nagyobb ház jogosan durván drága, extra jó fekvés nélkül is.
A piac majd eldönti mi a jó ár. Először sokan brutális árakat adnak meg.
Később úgyis döntéshelyzetbe kényszerülnek. Vagy leviszik az árat és a végén 3/4, vagy fél áron elkezdenek jönni az első igazán komolyabb érdeklődők, vagy kitartja az árat és árulgatja még vagy 10 évig amíg meg nem unja.
Ki az aki meg tud ennyiért venni egy házat? Tényleg nem sokan, nekem ismerősöm ezen környékek közül kettőn árult házat kettőt is, jó ápllapotú pár éves házak voltak. Keservesen tudott tőlük megszabadulni most, viszonylag sokat kellett engedni az árból. Pedig az érdeklődők még viszonylag pénzesebbek is voltak, Mercivel, Audival háznézőbe érkező vállalkozók voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!