A 8. kerület melyik részén merjek lakást venni?
Az egekben? Jól behülyítették a jónépet. Sok albérlet van kiadó 100e ft alatt, mostanában többen írták itt, hogy először meg voltak ijedve a híresztelések miatt, aztán találtak jó árban.
Ha apa, anya vállalkozó, akkor cég névre ki lehet bérelni és leírni az adóból a bérleti díjat és a rezsit, máris ingyen van lényegében.
Mint láthatod, én albérlet párti vagyok, ha ilyen ideiglenes dologról van szó, mint a tanulmányok.
Légyszíves ne a családi és anyagi hátterem boncolgassuk, a kérdésem pedig nem arra irányult, hogy béreljek vagy vegyünk. Nem vállalkozók a szüleim, nem tehetjük meg hogy leírjuk. Mesterképzésre fogok jelentkezni, de a későbbiekben is ott tervezek maradni ezért is akarunk vásárolni és nem albérletre kidobni a pénzt.
Továbbra is várom az ott lakók válaszait.
1-es voltam, te ott is rosszindulatot látsz ahol nincs? Tanács volt az 1-es válasz.
Az albérlettel meg azt akartam mondani, hogy nem igaz, hogy az égben vannak az árak, vannak megfizethetők és ha félsz a 8. kerülettől, akkor inkább egy jobb környéken egy albérlet, mint olyan helyen venni sajátot, ami nem annyira tetszik. Én az egész 7-8 kerületet kilőném a helyedben, az aggályaidra alapozva, meg egyáltalán a belvárost és azokra a helyekre mennék, amiknek jó híre van. Azok között is vannak megfizethetőek. De Te tudod mit akarsz, csak akkor minek kérdezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!