Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan jelenkezzek ki a...

Theorba kérdése:

Hogyan jelenkezzek ki a "semmibe"?

Figyelt kérdés

Eladtam a lakásomat, de az új házam egy közigazgatási anomália révén nem szerepel a nyilvántartásban (térképen), ezért semmiképpen sem tudok oda bejelentkezni.

(A képviselő, a jegyző és a polgármester sem tudja ezt az anomáliát feloldani.)

Ebből kifolyólag az adott városban egészségügyi ellátásban sem részesülhetek (csakis sürgősségiben).

Viszont a régi lakásomból muszáj kijelentkeznem a szerződés értelmében.

(Poén: megboldogult nagyapámről utcát neveztek el itt, mint a szegények orvosáról, s a kórház tüdőosztályán emléktábla hirdeti áldásos tevékenységét.)

Köszönöm a hozzászólásokat

2015. szept. 21. 08:30
 1/4 anonim válasza:

1. Jelentkezz be valakihez. Barát,rokon,2 üveg sörért egy helyi alkeszhoz.

2. Menj be egy hajléktalan ellátó szervhez és ők elintézik,hogy egy szállóra jelentkezhess be.

Én 2 éve ugyanígy jártam,eladtam a lakást,de nem vettem újat,viszont kellett egy cím,én a hajléktalan ellátóba jelentkeztem be,mint lakcím a posta meg egy postafiókba ment.

2015. szept. 21. 09:27
 2/4 anonim válasza:
jelentkezz be másik lakásba ennyi. nem hoiszem hogy a településen nincs egyetlen üres ház vagy szegéyn nyugdijas , akinek mondjuk havi 1000 ft , vagy akár egyszeri 10 000 nem jönne jól, közjegyzőnél tennél egy nyilatkozatot hogy a házra mint tulajdonra nem tartasz semmilyen igényt mindössze be szeretnél oda jelentkezni. azt nem kell tudni hogy nem ott laksz.
2015. szept. 21. 09:29
 3/4 Trafó1 ***** válasza:
Földhivatal térkép helyrajzi szám, a mi utcánkat háromszor nevezték át, külön be kellett mennem a főépítész helyettes asszonyhoz igazolást kérnem az E-on részére hol lakom és akkor is két kört mentem, ha viszek bonbont választhattam volna más házszámot is:-DDD az anomáliát csak fel lehet oldani, az építési engedélyt csak kiadta valaki.
2015. szept. 21. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Tulajdoni lapon milyen cím szerepel? Legalább egy hrsz-nek kell lennie.

Egyébként ha nincs más út, akkor jelentkezz be egy ismerőshöz, vagy rokonhoz, családtaghoz. Az új házhoz vettél igénybe csokot?

2015. szept. 21. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!