90 Millió Forintból hová költöznétek? Részletek lent.
Én nagyon nem értek egyet azzal, hogy ennyire burokban kell tartani a gyereket. Még a buszra se ülhet fel egyedül, vagy inkább nem kell felülnie. Nyilván egy 8 éves ne vonatozzon 2 órát egyedül, de 4. osztályos kortól bőven mehet egyedül.
Sokan viszik a gyereket itt is iskolába, viszont hazafelé már inkább önállóan mennek úgy látom. Mert azért az is nonszensz, hogy azért nem dolgozik az egy szülő, hogy vigye a gyereket iskolába.
Egyébként nem lakótelepre gondoltam, hanem kevés lakásos társasházas környék (4-10 lakásos házak, zöldövezet, kert, nyilván közös, de tiszta zöld) Vagy marad a két telek, de az meg megint necces. Mert ugye a mai gyerekeknek két helyen fenntartani azt az életszínvonalat amit adni akar egy szülő (net, szórakozás, barátok stb stb)
Szentendre nagyon szép hely, de szerintem nem kifejezetten kifizetődő innen bejárni Budapestre dolgozni, iskolába, stb. Én legalábbis nem szívesen tenném, főleg ha nem az északi területre kell beingázni. Egyébként nem tartom rossz választásnak, vannak jó iskolái, közel van a belváros, a gyerekek is megtalálják a számításukat a környéken és vélhetően ti is.
Én Budaörsön lakom, egy vidéki kisvárosból költöztem fel és nagyon nem éreztem jól magamat Budapesten. Vannak szép lakások, szép házak, de valahogy sosem jött rám a nagy hűha érzés, hogy na itt szívesen laknék.
Teljesen véletlen jött egy lehetőség lakhatási szempontból Budaörsön és emlékszem, tökre depressziós voltam, hogy kiköltözök ide a francba és nem lesz ott senkim, minden messze van, blabla... Az első két hét volt csak fura, azóta is imádom és életemben először vagyok képes azt mondani egy helyre, ami az otthonomtól távol van, hogy igen, itt képes lennék leélni az életemet!
Egy nagyon élhető, gyönyörű szép környezetben lévő település! Minden van a környéken, autóval jól lehet közlekedni (bár Budapest felé mostanában útfelújítások miatt dugók vannak) és busszal negyed óra alatt a kelenföldi pályaudvaron van az ember. Ha egyszer nagyobb tőkém lesz, egészen biztosan itt veszek majd házat a hegyoldalban. :)
Privátban üzent egy 100 éves szentendrei dinasztia jeles képviselője, szerinte egy kalap sz.. az egész város.
Szerinte korrupt az ügyintézés mindenhol, a közlekedés kaotikus és még rendes boltok sincsenek. Ezért van a rengeteg eladó ház. Hol az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!