Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Pomázon, Szelistyén sok a...

Pomázon, Szelistyén sok a kisebbség?

Figyelt kérdés

Most készülünk családi házat venni, két pici gyermekünk van. Budapest nagyon rossz kerületéből szeretnénk Pomázra költözni.

Hallottuk, hogy Pomáz Csobánka felőli részén rengeteg rossz arc van, nagyon sok a rablás, lopás.

Pomáz Szelistye része milyen? Nem szeretnénk, ha a gyerekeink olyan környéken nőnének fel, ahol minden nap rettegni kell. Óvoda, iskola mennyire fertőzött ilyen családbók kikerült gyerfekekkel?

Köszönöm a válaszokat.

2015. máj. 10. 08:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Csobánkán nincs más, csak romák az iskolában.
2016. máj. 25. 00:50
 22/31 anonim válasza:
0%
Én pomázi vagyok és bátran állítom, hogy a Szelistye jó környék. Talán a Pilis egyik legfelkapottabb lakóterülete, közel van a rendőrség és be van kamerázva. Az már más kérdés, hogy vannak olyan részei Pomáznak ahol még nappal is azt figyeled hogy ki lehet potenciális támadó... Ám ezek a külsőbb részek amiket nem érintesz, hiszen semmi keresnivalója ott egy átlagembernek, a központi részek aránylag biztonságosak. Az iskola kiszámíthatatlan nyilván, de nekem sosem volt roma osztálytársam és tesómnak se, 8 éven keresztül. Igaz azóta már eltelt közel egy évtized.
2016. máj. 26. 01:27
 23/31 anonim válasza:
76%
Mi is Pomázra költöztünk kettő kicsi gyerekkel. Azt kell, hogy mondjam, hogy nem bántuk meg. Nagyon szép környék, elmúlt 5 évben semmilyen atrocitás nem ért, Szelistye rész teljesen biztonságosnak mondható. Még polgárőrök is vannak.
2017. febr. 21. 14:16
 24/31 anonim válasza:
80%
Jaja és ha ideköltöztök csökken a cigányok aránya, úgyhogy gyertek :)
2017. febr. 21. 16:54
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

22/24

„Igaz azóta már eltelt közel egy évtized.”

Akkor minek mesélsz itt?

A kérdezőt a jelenlegi helyzet érdekli.

2018. jún. 15. 03:54
 26/31 anonim válasza:
Én pomázon lakom és szerintem sokkal jobb mint sok pesti kerület.Szerintem ami gáz az csobánka inkább.Pomáznak max a csobánka felé eső része gáz meg a valaki által korábban emlitett rész a pataktól lefele.De ezek mind kiesnek.Pomázon esetleg a megállóban a kocsma előtt lehet arcokat látni vagy a padokon de nem vészes szerintem.Szerintem sokan örülnének Pestről ha itt lakhatnának.Egyik ismerősöm Szentendrei ilyet szól nem lakna itt.(megjegyzem nem nagyon volt itt több időt,kb semennyit)
2018. szept. 5. 12:53
 27/31 anonim ***** válasza:
81%
Öt éve már, Csobánkán kerestünk eladó házat, de láttuk, mi van a szentkúti út felé. Igazi cigógettó, nem a beilleszkedni akarók ezek. Rengeteg a betörés, lopás, rablás is előfordult. Óvtak ettől az ismerősök, így végül Leányfalura költöztünk és nem bántuk meg. Pomáz sem jobb, ott viszont a lakóparkozás miatt óriási dugók vannak, az egyre több lakos ezzel jár. Még a 11-es útra is nagyon nehéz eljutni. Boltokból kevés van,iskolák zsúfoltak.
2018. szept. 7. 12:00
 28/31 anonim válasza:
Pomáz nem jobb mint csobánka?Hol élsz te ember?Össze se lehet hasonlitani a kettőt.Ja és nem pomázon volt gyilkosság nem ugy mint budakalászon.Gondolkozz már el.
2018. szept. 9. 15:13
 29/31 anonim ***** válasza:
Pomázon kirámolják a házadat, mire hazaérsz a munkából, minden fémet begyűjtenek, a többit szétdobálják.
2018. szept. 11. 11:52
 30/31 anonim válasza:
58%
"Pomázon kirámolják a házadat, mire hazaérsz a munkából, minden fémet begyűjtenek, a többit szétdobálják." Mit szivtál? :D
2018. szept. 26. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!