Vácon hol van pontosan az a "Körtvélyes"?
Köszönöm. Első: sajnos nekem sem találta meg a Google Maps. Második: Nekem is ezt adta az utcakereső, ezért írtam ide ki a kérdést, mert ennek a körnek már akkor sem hittem. Ez elvileg egy városrész Vácon, városrészeket pedig utcák vagy természeti képződmények (patak, erdő, stb) határolnak, ez nem tűnik annak. (Nem a válaszoddal van a baj, csak ennek a honlapnak már akkor se hittem, amikor én kerestem rá.)
Valaki, aki Vácon lakik esetleg, tudja?
A Google szerint ez a terület nem Vácon van hanem Verőce felé az üdülőövezetben.
Nagyobb térképen megnézve valószínűleg ezek a házak lesznek a domboldalban:
Ezek a képek alapján itt lehetnek:
Szép hely, a biztonságot nem tudom, gyerekbarátnak annyiból jó hogy van hely mozgásra, jó a levegő és nem ütik el a ház előtt.
A volt vágóhídnál bontanak most nagyon, oda lehet építenek majd valamit, meg a Naszály út mentére van beharangozva - de nem történik semmi. De ha ezeknek a területeknek Körtvélyes lenne a neve, arról csak jobban tudnánk, mint egy dűlőről a domboldalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!