Szerintetek, melyik Magyarország "legjobb" része?
Szerintem Sárvár ideális lakóhely.
Gyönyörű történelmi város, nagyon tiszta és kellemes környezettel. Az emberek is kedvesek.
Szórakozási lehetőségek is adottak, persze nem minden téren- ami nem gond, hisz a megyeszékhely mindössze 20km-re van + az osztrák határ sincs nagyon messzebb.
Szerintem olyan hely mindenképpen, ami autópálya közelében fekszik (értsd nem 20-30 perc mire feljutsz a pályára, hanem közelebb) és budapest pályán 40-50 perc alatt elérhető.
Ebben az országban minden Pesten koncentrálódik, lehet, hogy nem midnennapos, hogy valami kell Pestről/Pesten, de mikor abba a helyzetbe kerülsz, hogy nagyon kéne, akkor rohadt idegesítő, ha Mucsajröcsögéről kell kezdeni felbumlizni odáig, nem csak beülsz az autóba felkanyarodsz a pályára, benyomod a tempomatot 132-re és ott is vagy kevesebb mint egy óra alatt... Pesten nem élnék bent semmi pénzért, nekem a közvetlen vonzáskörzete se túl szimpatikus főleg az elszállt árai miatt, de egy autópályához közelfekvő csinos kis vidéki város(ká)ban vagy faluban nagyon jól el lehet lenni, megvan a hatalmas telek, zöld is (Pesten és a közvetlen közelében ez a gáz, hogy zsebkendőnyi telkek vannak és ráadásul úgy beépítik, hogy csak két vödörbe rakott tuja fér a kertbe kis túlzással) de bármi kell, bármilyen esemény van, egy kis ugrással ott is vagy, ahol "minden" van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!