Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szeptembertől Budapesten...

Szeptembertől Budapesten fogok lakni. Melyek azok a kerületek, ahol kb.20 - 22 M Ftért lehet már kapni 1,5-2 szobás lakást? (újépítés)

Figyelt kérdés
Lakóparkokkal nézelődök, de botrányos árak vannak. Először a Corvin sétányon nézelődtem, de egy 45 m2-es lakás jelenleg 26,5 M. A IX. kerületi Duna - Pest rezidenciákban 30 M-tól kezdődnek ilyen paraméterekkel lakások, ez pedig a XIII. kerületi lakóparkokra is igaz (Marina part, Cézár, Kleopátra-ház stb.stb.) Már Budán nézelődök, találtam is Újbudán tóvárosban megfelelőt, viszont az meglehetősen messze van a belvárostól (9 km). Egyetemre fogok járni, ezért jobb lenne a közelség, de még is egy fejlődő, hangulatos részt keresünk szüleimmel.
2015. ápr. 3. 00:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 4. 12:33
 12/15 anonim ***** válasza:
tök jó ahogy ajánlgatjátok a szarabbnál szarabb környékeket :D
2015. ápr. 5. 00:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Kérlek ajánlj valamit! Laktam már a Corvin sétányon, de albérletbe. Én nagyon szerettem.
2015. ápr. 5. 01:21
 14/15 anonim ***** válasza:
A kondorosi nem rossz, és a környéken lakom, de ennyi pénzből használt lakást vennék és felújítanám inkább szépen. 11. kerület közlekedése elég jó, és azért Buda csak jobb és árát is jobban tartja.
2015. ápr. 5. 19:01
 15/15 A kérdező kommentje:

A kondorosi új ütemei még meglehetősen sokára lesznek kész, úgyhogy kiesett, viszont találtam egy októberben átadásra kerülő újépítésű házat a Viola utca végén (közel a Mester utcához) a IX. kerületben. A SOTE-tól gyalog kb. 500 méterre van, októberre kerül átadásra. Mit gondoltok erről?

[link]

Itt kedvezőbbek a nm árak is, de ahogy google mapsen végig mentem a Viola utcán csak kultúrált, újépítésű lakások voltak.

2015. ápr. 8. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!