Szeptembertől Budapesten fogok lakni. Melyek azok a kerületek, ahol kb.20 - 22 M Ftért lehet már kapni 1,5-2 szobás lakást? (újépítés)
Figyelt kérdés
Lakóparkokkal nézelődök, de botrányos árak vannak. Először a Corvin sétányon nézelődtem, de egy 45 m2-es lakás jelenleg 26,5 M. A IX. kerületi Duna - Pest rezidenciákban 30 M-tól kezdődnek ilyen paraméterekkel lakások, ez pedig a XIII. kerületi lakóparkokra is igaz (Marina part, Cézár, Kleopátra-ház stb.stb.) Már Budán nézelődök, találtam is Újbudán tóvárosban megfelelőt, viszont az meglehetősen messze van a belvárostól (9 km). Egyetemre fogok járni, ezért jobb lenne a közelség, de még is egy fejlődő, hangulatos részt keresünk szüleimmel.2015. ápr. 3. 00:24
12/15 anonim válasza:
tök jó ahogy ajánlgatjátok a szarabbnál szarabb környékeket :D
13/15 A kérdező kommentje:
Kérlek ajánlj valamit! Laktam már a Corvin sétányon, de albérletbe. Én nagyon szerettem.
2015. ápr. 5. 01:21
14/15 anonim válasza:
A kondorosi nem rossz, és a környéken lakom, de ennyi pénzből használt lakást vennék és felújítanám inkább szépen. 11. kerület közlekedése elég jó, és azért Buda csak jobb és árát is jobban tartja.
15/15 A kérdező kommentje:
A kondorosi új ütemei még meglehetősen sokára lesznek kész, úgyhogy kiesett, viszont találtam egy októberben átadásra kerülő újépítésű házat a Viola utca végén (közel a Mester utcához) a IX. kerületben. A SOTE-tól gyalog kb. 500 méterre van, októberre kerül átadásra. Mit gondoltok erről?
Itt kedvezőbbek a nm árak is, de ahogy google mapsen végig mentem a Viola utcán csak kultúrált, újépítésű lakások voltak.
2015. ápr. 8. 05:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!