Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ausztriában is lehet találni...

Ausztriában is lehet találni ilyen árban ingatlanokat?

Figyelt kérdés
kb 5-6 millió forintnyi összegért? na nem bécsre gondolok meg ilyesmi hanem valami eldugott faluban távol a nagyvárosoktól.mint ahogy itthon is a megyeszékhelyen drágák a házak de 20-30 km-rel távolabb kis falvakban már extrém esetben még olcsóbban is vannak.nem bontásra ítélt tákolmányokra gondolok.
2015. márc. 11. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
2015. márc. 11. 16:01
 2/6 A kérdező kommentje:

ez egy lerobbant romhalmaz.olvastad te amit írtam? 3kép van ott, a kertben 3méteres a gaz a fal mállik szét még festve sem volt szerintem az elmúlt 30évben.ebbe még milliós ráfordítások nélkül max egy etióp család költözne be.

nagyanyámnak is van falun háza ami nem ér többet de nagyságrendekkel néz ki jobban.

2015. márc. 11. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen,sajnos ráférne egy kis felújítás,de nem találtam jobbat.Elég drágák az ingatlanok Ausztriában,és 5-6 millióért ilyenek,vagy mobilházak vannak,esetleg kis présházak.
2015. márc. 11. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én Németországról tudok nyilatkozni, ott tuti nem veszel ennyiért még egy garázst sem.:)
2015. márc. 14. 19:50
 5/6 A kérdező kommentje:
de ott nem is akarok:)
2015. márc. 16. 17:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Ausztriában egy 60 m2 - es ház kis kerttel egy faluban kb. 30 millió Ft. - ba kerül.

Lerobbant ingatlanból nagyon kevés van , mert Ausztria gazdag ország , majdnem mindent felújítottak .

2016. márc. 16. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!