Költözéskor a kuka marad, vagy vigyük?
Figyelt kérdés
Hétvégén kiköltözünk a családi házunkból, mert eladtuk végre valahára. De egy dolog nem egyértelmű, a kukát vihetjük, vagy maradnia kell? :)2015. márc. 5. 15:05
2/7 anonim válasza:
Saját kukád és ott hagyod,akkor 7000-ért vehetsz újat.
3/7 anonim válasza:
A kuka nem a ház tartozéka .Ha ott hagyod ajándék .
4/7 anonim válasza:
Persze az is számít, hogy hova költöztök.
5/7 anonim válasza:
Én Budapesten élek, itt a kuka az fkf-é, nem a miénk. Ők biztosítják nekünk, ha kell cserélik stb. Nem tudom nálatok ez hogy van, illetve mi áll a szerződséetekben ami a szemétszállításra vonatkozik? Mert ettől függ. Ha nem a tiéd a kuka, nem viheted.
6/7 anonim válasza:
A belsőt vinném, mert jó eséllyel úgyis csak kihajítja a következő lakó, mivel hozza ő is a sajátját.
7/7 anonim válasza:
Ott kell hagyni, mert az a FKFV tulajdona, ha Budapesten adtátok el. Én otthagytam, amikor eladtam a házat. Vidéken változó a helyzet, itt csak fóliazsákot kaptam tartóval együtt, én vettem 80 literes kis kukát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!