Budapesten hol tudok vásárolni kis méretű, de új építésű lakást a legolcsóbban? Valamilyen támogatást lehet kérni rá?
Jövőre megyek orvosira 6 évre, 9. Kerület, tűzoltó utca, klinikák, és környéke...
Egy 35m2-es lyuk bőven elég lenne nekem, meg a leendő barátnőmnek is talán. Mennyiért lehet venni ilyen lakásokat?
Nem szeretnék a gettóban lakni, ezért csak új építésű házakban gondolkozom.
Hol vannak ilyenek és mennyibe kerülnek átlagosan?
Bármilyen támogatást lehet igényelni első lakásra? 20 éves vagyok.
Pl. A corvin negyedben találtam pár éve épült tömbböt és 31-2 m2-es lakások vannak 10-11 millió körül, bár ezt sokallom.
Vagy 40m2 legyen ennyiért vagy legyen 8,5 millió körül a 30-as.
"9. Kerület, tűzoltó utca, klinikák, és környéke... " "Nem szeretnék a gettóban lakni, ezért csak új építésű házakban gondolkozom" Attól,hogy a ház új építésű,a környék még lehet gettó.
20 évesen (és gondolom a csaj sem MILF),egyetemistaként,jövedelem igazolás és előleg valamint fedezet nélkül...100%,hogy nem kapsz hitelt.
"A corvin negyedben találtam pár éve épült tömbböt és 31-2 m2-es lakások vannak 10-11 millió körül, bár ezt sokallom.
Vagy 40m2 legyen ennyiért vagy legyen 8,5 millió körül a 30-as."
Gyere le a cuccról! :)
Azt gondoltam, hogy ennél olcsóbbak...
Akkor ajánlanátok valahol a környéken, ami nem rossz környék és találok 9-10 millió körül? Vagy teljesen esélytelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!