Érdemes lakást venni a Népszínház utcában? Miért/Miért nem? Ha igen melyik részén?
Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 21:49
2/12 anonim válasza:
Ha fekete vagy, akkor érdemes...
Az a lehető legrosszabb környék a 8. kerben...
3/12 anonim válasza:
Befektetési céllal,várva a kerület rendezésre 5-10 évet igen.
Más különben nem,megesznek a Rikardók!
4/12 anonim válasza:
Valóban nem túl jó és lepukkant környék, de befektetési célra talán hasznos lehet, ha elég olcsó. A Blahához közel eső területek jobbak kicsit, mint a Teleki tér felé. A közlekedés viszont nagyon jó, és vásárlási lehetőség is van elég.
5/12 anonim válasza:
Tele van nem napon barnultakkal (Lákátos és Rómeó, Rikárdó, Zsenifer minden mennyiségben). A közelébe se menj, ha jót akarsz.
6/12 anonim válasza:
Igen, mindenképp. A kerületről szóló legendákat a hülye sznobok terjesztik, akik még életükben nem jártak a kerületben. Én a Népszínház mellett lakom 10 éve (Auróra utca), de soha semmi bántódás nem ért sem a Népszínházon, sem a környéken. Az viszont igaz, hogy tele van sz@rarcokkal a környék, akiket szívesebben látnánk egy csendes-óceáni lakatlan szigeten (négerek, rikárdók, afgánok).
7/12 anonim válasza:
ha közel van a metróhoz, akkor mindenképpen. a metró és a pápa tér, park környéke sokat javult az utóbbi években. a park szép, rendezett. az utca kissé mocskos, meg tényleg vannak cigányok, négerek, de nem tesznek semmi rosszat. meg kell szokni. én 2 éve lakom itt, szeretem, főleg azért, mert rengeteg bolt van a környéken, a 4-es metró nagyon megkönnyíti a közlekedést, de sok más járat is a közelben van.
8/12 anonim válasza:
Drogmaffiák terepe, pl. a Népszínház utca.
9/12 anonim válasza:
A Gázművek ügyfélszolgálatánál jártam, utolsó ügyfél voltam, sötétben mentem a 4-es metróhoz. Mit mondjak, féltem, drogosok, részegek, két prosti, futottam a metróig. Semmi pénzért nem laknék ott.
10/12 anonim válasza:
9: Ez egy világváros megszokott utcaképe, egyáltalán nem a Népszínház utca specialitása. Nem tudnék mondani olyan városrészt, ahol garantáltan nem találkozol ilyen emberekkel az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!