Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakást szeretnénk venni, a...

Lakást szeretnénk venni, a Havanna is szóba került. Egy rokonom ott lakik, és csótány van náluk. Az egész Havannára ez a jellemző, vagy ez egy kivételes eset? Csótányfóbiám van.

Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 16:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"nincs csótány. Negyedévente jön hozzánk" irtani!!

Kissé ellentmondásos a dolog!!!

Ha nincsen csótány, akkor mit írtanak???!!!!!

2015. febr. 19. 11:34
 12/17 A kérdező kommentje:
Fontolgatom a lehetőségeket. Az is kérdés, hogy negyedévente az egész lakótömbben van irtás, vagy csak egy-egy lakásban vagy épületben, a többi épületben pedig csak a szokásos fél vagy egy évenkénti irtás van-e. Én nem félek a Havannától, a közbiztonságtól sem, de a csótányoktól rettenetesen...
2015. febr. 19. 11:46
 13/17 Kirle083 ***** válasza:

Ha tetszik a lakás,akkor szerintem ne ez legyen az akadály.Én a csövekhez szilikont nyomkodtam,a fürdőszobai wc mögötti csőszekrény aljába purhabot. (egyszerre csak keveset nyomj!!!!)A fürdőszobát kész elemként emelték be annak idején, ott nem jöhet bogár.Egyedül a fürdőkádfűtés 2 bejövő csövénél,de mivel az a WC mögötti részből jön át,onnan a purhab miatt nem jön állat.Az elszívó nyílásokra szúnyoghálót tettem.X.emeleti a lakás,úgyhogy ezeket csak egy irányból kellett megtennem :)

Ezt 10 éve csináltam,azóta nincs bogár!!!! IX. emeleti alsó szomszéd mindig irtat,panaszkodik,de hozzám nem jön állat!!!!!!

2015. febr. 28. 22:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem írtanak negyedévente, hanem megelőző gélezés van, ha véletlenül lenne csótány, akkor gyorsan elpusztul. Érdeklődj a gondnoktól, hogy abban a házban is van-e negyedévente gélezés, mert nem mindenhol van.
2015. márc. 1. 08:17
 15/17 anonim ***** válasza:

"IX. emeleti alsó szomszéd mindig irtat,panaszkodik"

Azért ez eléggé "megnyugtató" !!!

Amúgy egy ismerősöm lakik ott és meséli, hogy hiába is irtják.

Éjszaka, ha kimegy a konyhába, vagy a fürdőbe, akkor ott szaladgálnak mindenen!!

2015. márc. 1. 14:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Minden társasházban, bárhol, más kerületekben is lehet csótány, elég egy koszos, minden felhalmozó, vagy gyújtögető ember és elárasztja a házat a csótány.

Sok helyen megjelent pár éve az ágyi poloska is, ez még rémesebb, mint a csótány. Nagyon utána kell járni annak, hogy hol nincs, mert a legtisztább lakásban is lehet mindkettő, de azpkat nem látod nappal, csak éjjel.

2015. márc. 1. 15:20
 17/17 anonim ***** válasza:

Az egyik 3. kerületi lakótelepen lakunk 6 éve, a házunkban még nem volt csótány. Laktam Kőbányán egy lakótelepen, ott volt. A 13. kerületi lakásunkban is volt, de többszöri irtás után már nincs legalább 1.5 éve.

Tehát panelekben elég gyakran előfordul, ott ahol rendszeres az irtás ott meg nem nagyon van.

2016. ápr. 18. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!