Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lépcsőházbejárati vasajtó...

Lépcsőházbejárati vasajtó felett lakók nem zavaró a sok hang? Csapódás pittyegés búgás?

Figyelt kérdés
10emeletes magasföldszintjén lakom és elviselhetetlen itt lakni, jönnek mennek az emberek és katasztrófa itt élni. Valami tipp mit lehetne tenni?
2015. febr. 15. 16:13
 1/2 anonim ***** válasza:
sokkal nagyobb bajok vannak én a lunyik 9 lakótelepen lakóm a fiammal nem beszélek szlovákul ahogy az itt élők 70% sem ezért nincs munkám de csak itt volt arra lehetöség hogy ingyen lakáshoz jussak ahol ingyen van a viz szoval van sokkal nagyobb baj nagyon irigyelek téged hogy csak ennyi a bajod talán uj ablak? uj ajtó? szönyeg? vas ajto keretére szivacs amit fel lehet ragasztani (hőszigetelés) akkor atán nagy lábtörlö az ajtohoz ugy nem hallod ha jönnek mennek
2015. febr. 16. 00:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Gumicsíkot már tettem fel, a zsanér elkezdett nyikorogni azt is megzsíroztam, állítgattam az olajféken is többször, de hiába. Viszont elég üres a szoba, nem szeretem telezsúfolni bútorokkal, lehet az is baj, de csak részbe csillapíthatná. Aki meg így tervezte meg a lakásokat az biztos egy fényűző családi házban él ahol nem csapkodja alatta senki a vasajtót. Borzalom hidd el és a víz sincs ingyen,a problémámat meg magyar nyelven sem tudom megértetni az itt lakókkal... Szőnyeg nem segít, a betonfalak vezetik fel a hangot, főleg hogy itt van az ajtó közvetlen alattam...
2015. febr. 16. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!