Miért nem keres senki az illeték miatt?
Figyelt kérdés
Már több mint két hónapja vettem egy házat,az ügyvéd kiszámolta mennyi lesz az illeték.Azt mondta majd kapok értesítést,hogy mikor,mennyit és hová kell utalnom,de még semmi nem történt.Mi a gyakorlat?Normális,hogy ilyen soká elhúzódik ez a dolog?
Ajánlott levélben fogják megküldeni?
2015. febr. 8. 11:00
1/8 anonim válasza:
Ne aggódj,nem vagy elfelejtve.Állam bácsi az utolsó kanyit is be fogja hajtani .
2/8 anonim válasza:
Nekem kb. egy év múlva érkezett.
4/8 anonim válasza:
Tuti,hogy meg fogod kapni! Nálunk fél évet késett az illeték és láss csodát 3x-or is be akarták vasalni ugyanazt az összeget! Ha kifizeted akkor a kifizetésről szóló csekket ne ásd el mélyre a fiókodba!!
5/8 anonim válasza:
Nekem is ezt mondta az ingatlanos, októberben adtam el, november végén vettem a kisebbet. Márciusban jött a NAV papír, hogy nem kell fizetnem. Igen, ajánlott levél, alá kell írni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,várok türelmesen.
2015. febr. 9. 20:29
8/8 anonim válasza:
Tavaly szeptemberben vettem házikót, a mai napig nem jött illetékfizetési felszólítás. Szóval csak nyugi, ne türelmetlenkedj :)
Viszont ha nagyon be akarod fizetni, akkor azt megteheted bármikor a NAV központjában (persze nyitvatartási időben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!