Lehet helyrajzi szám alapján lakcímkártyát kérni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 12:19
1/3 anonim válasza:
ha csak az van, akkor igen..tehát például:Budapest, XXIII.ker horgász dűlő 1234 hrsz.
ennyi.Ők úgyis azonnal megnézik vn-e ott valami..
sok embernek helyrajzi száma van csak...
(ha nem jó az önkorinak, akkor csak kerületet írják be. azaz hajléktalan státuszú leszel...)
ez vicc volt...
2/3 anonim válasza:
Akkor igen, ha azon a helyrajzi számon lévő ingatlanon van olyan épület, ahová lakhatási engedélyt adott ki a hatóság. (És nincs rendes utcanév házszám címe, irányítószámmal.)Ha nincsen ilyen lakhatási engedély, akkor hivatalosan nem lakhatsz ott, így lakcímkártyád sem lehet azon a helyen.
3/3 anonim válasza:
Én szerintem meg ha helyrajzi szám alatt laksz szerintem simán rá lehet vezetni lakcímkártyára.Inkább az a kérdés hogy kijár-e a postás arra környékre....Nem?A leveleket csekkeket számlákat valahova kapnod kell.......De lehet ez se annyira fontos.Véleményem szerint a CSAK helyrajzi számmal rendelkező területen telken tanyán stb lehet életvitelszerűen ,ERGO lehet a lakcímed helyrajzi szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!