Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kb mennyibe kerül egy költözés?

Kb mennyibe kerül egy költözés?

Figyelt kérdés
7-9 millió körüli értékű házakról van szó, és arra vagyok kíváncsi, hogy az amíg papíron elintézik, hogy átköltözünk A-ból B-be az kb mennyibe kerül, és mennyi ideig tart?

2014. dec. 28. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Az teljesen mindegy, hogy mennyi a házak értéke. Az számít, hogy milyen távolságra vannak a házak egymástól, és hogy mennyi cuccotok van.
2014. dec. 28. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Itt egy hivatalos, veszprémi költöztető cég tarifa táblázata ( [link] )

Ez persze csak a költöztetés, nincs benne az, hogy be lenne dobozolva bármi. Kétszer vettem igénybe a szolgáltatásaikat és meg voltam velük elégedve.

2014. dec. 28. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2014. dec. 28. 20:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Magát a cuccok áthordását mi magunk akarjuk megoldani, inkább az lenne a kérdés, hogy a ház átírásánka milyen költségei vannak
2014. dec. 29. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!